Közélet

A Tárki semmilyen kapcsolatban nem áll a Századvéggel (FRISSÍTVE)

A Tárki semmilyen kapcsolatban nem áll a Századvéggel (FRISSÍTVE)

2013. március 29., péntek
A Tárki semmilyen kapcsolatban nem áll a Századvéggel (FRISSÍTVE)

A Tárki semmilyen kapcsolatban nem áll a Századvég csoporttal - tájékoztatott a Századvég közvélemény-kutató cég pénteken. Lukács Zoltán, az MSZP országgyűlési frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: a Tárki a Századvég csoport tagja.

Lukács Zoltán

, nyilatkozatában tévesen azt állította, hogy "a Tárki a Századvég csoport tagja" - áll a Századvég közleményében. Úgy fogalmaztak: "ezúton cáfoljuk a frakcióvezető-helyettes úr állítását és felszólítjuk arra, hogy vonja vissza és haladéktalanul helyesbítse azt". Lukács Zoltán csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva beszélt a Tárki legfrissebb felmérésének eredményéről, amely szerint az MSZP támogatottsága évtizedes mélyponton áll, a teljes népesség körében 9 százalékot tesz ki. Azt mondta: a Tárki a Századvég csoport tagja, amelynek 3 milliárd forintot adott a kormány, anélkül, hogy nyilvánosságra hozta volna, mit teljesít ezért a csoport. 'Most már világossá vált, hogy mit teljesít' - jelentette ki, hozzátéve: 'én a miniszterelnök helyében elégedetlen lennék, mert 3 milliárd forintért azt is kihozhatták volna, hogy az MSZP be se jutna a parlamentbe'. Hangsúlyozta: pártja nem veszi figyelembe a Tárki által közölt eredményt.

Lukács Zoltán visszavonja a Tárkival kapcsolatos állítását

Lukács Zoltán, az MSZP országgyűlési frakcióvezető-helyettese tévesen állította, hogy a Tárki jelenleg a Századvég-csoport tagja, ezt az állítását visszavonja - közölte a szocialista párt országos központja péntek este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.