Közélet

Századvég: kedvező volt Orbán Viktor évértékelőjének fogadtatása

Századvég: kedvező volt Orbán Viktor évértékelőjének fogadtatása

2013. február 23., szombat
Századvég: kedvező volt Orbán Viktor évértékelőjének fogadtatása

A Századvég gyors telefonos kutatása szerint kedvező volt Orbán Viktor miniszterelnök pénteki országértékelő beszédének fogadtatása a közvéleményben.

Az országos adatfelvétel eredményét a Magyar Nemzet online ismertette szombaton. Eszerint a megkérdezettek többsége a megszólalást érthetőnek, erősnek és kormányfőhöz méltónak ítélte. A közvélemény-kutatás tanúsága szerint a felnőtt népesség 28 százaléka látta vagy hallotta közvetlenül a beszédet, míg további 35 százalék értesült róla a hírekből, híradóból. Péntek este a megkérdezettek 37 százaléka állította, hogy nem hallott a miniszterelnök évértékelő beszédéről. Azok körében, akik legalább részben vagy egészében látták, illetve hallották a beszédet, az esemény fogadtatása többségében kedvező volt. 51 százalék nyilatkozott úgy, hogy kedvező véleménnyel van a beszédről; 23 százaléknak se kifejezetten jó, se rossz véleménye nem volt, míg 26 százalék vélekedett róla kedvezőtlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.