Bulvár

Öngyilkosjelölt törököt mentettek osztrák és magyar rendőrök Szegeden

Öngyilkosjelölt törököt mentettek osztrák és magyar rendőrök Szegeden

2013. február 17., vasárnap
Öngyilkosjelölt törököt mentettek osztrák és magyar rendőrök Szegeden

Egy szabadnapos osztrák rendőr és a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei mentették meg egy öngyilkos-jelölt életét Szegeden február 17-én délelőtt.

Az osztrák rendőr a FRONTEX nemzetközi határügynökség tisztjeként teljesít szolgálatot a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A szabadnapját töltő rendőr a városban sétált, amikor azt látta, hogy egy fiatalember le akar ugrani a Belvárosi hídról. Odalépett hozzá, megkérte, hogy ne ugorjon, de ezzel egy időben le is fogta a férfit, aki ellenkezett és nem adta fel öngyilkossági szándékát. Ezzel párhuzamosan egy állampolgár jelezte a közelben lévő járőröknek, hogy egy férfit látott a hídon, aki valószínűleg a Tiszába akar ugrani. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy percen belül a helyszínre érkeztek, ahol már a két férfi közötti „dulakodást” látták. Azonnal közbeléptek, majd az osztrák rendőrrel közösen megfékezték a szabadulni akaró török férfit. A hazánkban tanuló fiatalembert a mentők kórházba vitték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.