Bulvár

Négy óra alatt elfogták a hétfői rablás elkövetőjét

Négy óra alatt elfogták a hétfői rablás elkövetőjét

2013. február 18., hétfő
Négy óra alatt elfogták a hétfői rablás elkövetőjét

Az elkövetéstől számított négy órán belül elfogta a rendőrség azt a 31 éves férfit, aki hétfő hajnalban akart kirabolni egy élelmiszerboltot Szegeden.

A támadó egy fegyverutánzattal bement a Szilléri sugárúton lévő élelmiszerboltba, ahol megtámadta az eladót, majd megpróbálta megszerezni a bevételt. Végül a férfi a sértett ellenállása miatt feladta és elmenekült. A Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportjának nyomozói az elkövetéstől számított négy órán megállapították a gyanúsított személyazonosságát és tartózkodási helyét is. Mivel felmerült, hogy a rabló fegyverrel rendelkezik, ezért a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték, akik a gyanúsítottat szegedi lakásán el is fogták. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatása ezekben a percekben is folyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.