Sport

Kétnapos emlékezés a négy éve meggyilkolt Marian Cozmára

Kétnapos emlékezés a négy éve meggyilkolt Marian Cozmára

2013. február 8., péntek
Kétnapos emlékezés a négy éve meggyilkolt Marian Cozmára

A négy évvel ezelőtt meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB Veszprém román kézilabdázójára emlékeznek pénteken és szombaton a városban.

Pénteken 12.30-kor a klub vezetése, a csapat és

Porga Gyula

, Veszprém fideszes polgármestere vesz részt a hagyományosan csendes megemlékezésen a Marian Cozma szobornál. Szombaton a szokásokhoz híven a Veszprém Fan Club szervez megemlékezést a román Constanta ellen 17.15 órakor kezdődő Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően és követően.

Remport Csaba

, a szurkolói csoport elnöke az MTI-nek elmondta: arra kérik a találkozóra kiérkező szurkolókat, hogy gyújtsanak gyertyát a Cozma szobornál vagy helyezzenek el egy szál virágot, és néma főhajtással emlékezzenek meg a kiváló játékosról. Hozzátette: akik nem tudnak jelen lenni a megemlékezésen, otthonukban emlékezzenek meg Cozmáról, és gyújtsanak egy gyertyát emlékére.

Marian Cozmát

, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.