Hátország: a Deákba került a Csonka Kupa futsaltrófeája + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pénteken és szombaton 10 csapat részvételével zajlott le a XI. Csonka-kupa és VIII. Konczos István Futsal Emléktorna a Csonka János Szakközépiskola tornatermében.

A péntek délutántól szombat délutánig tartó utánpótlás futsaltornán 10 iskola csapata mérkőzött meg egymással két ötös csoportba osztva. Az A jelű kvintett élén a Vedres István Szakközépiskola végzett, mögötte a második a Deák Ferenc Gimnázium csapata lett. A B csoportban a Krúdy Gyula Szakközépiskola és a Vári Szabó István Szakközépiskola egyaránt 10-10 ponttal végzett az élen, végül jobb gólarányával az előbbi lett az első. Az elődöntőkben aztán a csoportok második helyezettjei legyőzték a másik ágról érkező csoportgyőzteseket, így a Deák-gimnázium és a Krúdy-szakközép gárdája csaphatott össze a fináléban, ahol a deákosok bizonyultak jobbnak 3-0-ra. A bajnokcsapat tagjaként a tornán háromszor talált be az UTC Futsal team ifjú és gólerős tehetsége, Szentes-Bíró Tamás, aki már az NB I-ben és a magyar kupában is bemutatkozhatott egyesületében. Az újszegedi klub utánpótlásából számosan szerepeltek a különböző iskolák egységeiben. A remek hangulatú, izgalmas találkozókat követő szombat délutáni eredményhirdetés alkalmával az elismeréseket és a különdíjakat az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatója, Nógrádi Tibor adta át.

VIII. Konczos István Futsal Emléktorna

9-10. hely: József Attila – Piarista 0-9
7-8. hely: School of Business – Eötvös József 0-3
5-6. hely: Móravárosi – Csonka János 0-3

Elődöntők:
Vedres István – Krúdy 2-7
Vári-Szabó – Deák Ferenc 2-3

3. helyért: Vedres – Vári-Szabó 3-5

Döntő: Krúdy Gyula – Deák Ferenc 0-3

Különdíjak:
Legjobb kapus: Tóth Dániel (Krúdy)
Legjobb játékos: Törköly Tamás (Deák)
Legeredményesebb játékos: Farkas Tamás 10 gól (Vári-Szabó)

no images were found

Előző sztori

Busók szállták meg Kiszombort + FOTÓK

Következő sztori

Épí-Tech – Egy magazin, nem csak építkezőknek a Telin TV-n