Sport

Hátország: a Deákba került a Csonka Kupa futsaltrófeája + FOTÓK

Hátország: a Deákba került a Csonka Kupa futsaltrófeája + FOTÓK

2013. február 25., hétfő
Hátország: a Deákba került a Csonka Kupa futsaltrófeája + FOTÓK

Pénteken és szombaton 10 csapat részvételével zajlott le a XI. Csonka-kupa és VIII. Konczos István Futsal Emléktorna a Csonka János Szakközépiskola tornatermében.

A péntek délutántól szombat délutánig tartó utánpótlás futsaltornán 10 iskola csapata mérkőzött meg egymással két ötös csoportba osztva. Az A jelű kvintett élén a Vedres István Szakközépiskola végzett, mögötte a második a Deák Ferenc Gimnázium csapata lett. A B csoportban a Krúdy Gyula Szakközépiskola és a Vári Szabó István Szakközépiskola egyaránt 10-10 ponttal végzett az élen, végül jobb gólarányával az előbbi lett az első. Az elődöntőkben aztán a csoportok második helyezettjei legyőzték a másik ágról érkező csoportgyőzteseket, így a Deák-gimnázium és a Krúdy-szakközép gárdája csaphatott össze a fináléban, ahol a deákosok bizonyultak jobbnak 3-0-ra. A bajnokcsapat tagjaként a tornán háromszor talált be az UTC Futsal team ifjú és gólerős tehetsége, Szentes-Bíró Tamás, aki már az NB I-ben és a magyar kupában is bemutatkozhatott egyesületében. Az újszegedi klub utánpótlásából számosan szerepeltek a különböző iskolák egységeiben. A remek hangulatú, izgalmas találkozókat követő szombat délutáni eredményhirdetés alkalmával az elismeréseket és a különdíjakat az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatója,

Nógrádi Tibor

adta át.

VIII. Konczos István Futsal Emléktorna

9-10. hely:

József Attila - Piarista 0-9

7-8. hely:

School of Business - Eötvös József 0-3

5-6. hely:

Móravárosi - Csonka János 0-3

Elődöntők:

Vedres István - Krúdy 2-7 Vári-Szabó - Deák Ferenc 2-3

3. helyért:

Vedres - Vári-Szabó 3-5

Döntő:

Krúdy Gyula - Deák Ferenc 0-3

Különdíjak:

Legjobb kapus:

Tóth Dániel (Krúdy)

Legjobb játékos:

Törköly Tamás (Deák)

Legeredményesebb játékos:

Farkas Tamás 10 gól (Vári-Szabó)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.