Fidesz: megszorítás várna az emberekre a szocialistákkal

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz szerint Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője hiába próbálja tisztára mosni pártját, ugyanis, “ha a szocialistákon múlna, a magyar emberekre csak a megszorítás várna”.

Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője fogalmazott így keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, az ellenzéki politikus gyöngyösi nyilatkozatára reagálva. A Fidesz szóvivője kifejti: a “vakolat mögött ott vannak a régi arcok: az MSZP Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon játékszere, egyetlen dologban azonban egyetértenek, hogy a külföldi érdekeket szolgálják”.

Kiemeli továbbá, hogy a szocialisták kormányzása a reménytelenség és bizonytalanság kormányzása volt, amivel veszélybe sodorták több százezer magyar ember munkahelyét és otthonát, adósságokba hajszolva őket. “Tönkretették, veszélybe sodorták, csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot” – írja a Fidesz szóvivője, aki szerint a szocialisták a gáz árát megháromszorozták, a villanyét megduplázták, a fizetések felét pedig adóként elvonták.

“Ha a szocialistákon múlna, a magyar emberekre csak a megszorítás várna” – zárja közleményét Selmeczi Gabriella.

Mesterházy Attila kedden, Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, a választásokat még nem vesztette el, de már megbukott a kormány. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis az országban négymillió ember a létminimum alatt él, másfél millióan a mélyszegénységben, 12-13 százalékos munkanélküliség van, 450-470 ezer gyerek naponta éhezik.

Default thumbnail
Előző sztori

Február 17-én vesznek végső búcsút Kézdy Györgytől

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: hengerelt a végleges mórahalmi keret

Legutóbbi hasonló cikkek