Közélet

Fidesz: megszorítás várna az emberekre a szocialistákkal

Fidesz: megszorítás várna az emberekre a szocialistákkal

2013. február 12., kedd
Fidesz: megszorítás várna az emberekre a szocialistákkal

A Fidesz szerint Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője hiába próbálja tisztára mosni pártját, ugyanis, "ha a szocialistákon múlna, a magyar emberekre csak a megszorítás várna".

Selmeczi Gabriella

, a kormánypárt szóvivője fogalmazott így keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, az ellenzéki politikus gyöngyösi nyilatkozatára reagálva. A Fidesz szóvivője kifejti: a "vakolat mögött ott vannak a régi arcok: az MSZP

Gyurcsány Ferenc

és

Bajnai Gordon

játékszere, egyetlen dologban azonban egyetértenek, hogy a külföldi érdekeket szolgálják". Kiemeli továbbá, hogy a szocialisták kormányzása a reménytelenség és bizonytalanság kormányzása volt, amivel veszélybe sodorták több százezer magyar ember munkahelyét és otthonát, adósságokba hajszolva őket. "Tönkretették, veszélybe sodorták, csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot" - írja a Fidesz szóvivője, aki szerint a szocialisták a gáz árát megháromszorozták, a villanyét megduplázták, a fizetések felét pedig adóként elvonták. "Ha a szocialistákon múlna, a magyar emberekre csak a megszorítás várna" - zárja közleményét Selmeczi Gabriella.

Mesterházy Attila

kedden, Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, a választásokat még nem vesztette el, de már megbukott a kormány. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis az országban négymillió ember a létminimum alatt él, másfél millióan a mélyszegénységben, 12-13 százalékos munkanélküliség van, 450-470 ezer gyerek naponta éhezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.