Közélet

Februártól új nyitva tartással működik a Huszár utcai okmányiroda

Februártól új nyitva tartással működik a Huszár utcai okmányiroda

2013. február 1., péntek
Februártól új nyitva tartással működik a Huszár utcai okmányiroda

Alig egy hónapja kezdte meg működését a Szegedi Járási Hivatal, máris bővül az okmányiroda nyitva tartási ideje: mostantól a Huszár utcában reggel 8-tól este 8-ig lehet ügyeket intézni - olvasható a Csongrád Megyei Kormányhivatal közleményében.

Igaz, egyelőre nyolc munkatárs várja majd a jelenlegi nyitva tartáson túli, délutáni, kora esti órákban az állampolgárokat, de így is minden okmányirodai szolgáltatás elérhető lesz. Nem csak az ügyfélfogadási idő, hanem az időpont előjegyzés rendje is változik február 1-től: minden munkanap 19.30-ig fogadják a hívásokat a 62/561-600-as központi számon.

Bodó Imre

, a Szegedi Járási Hivatal vezetője azt reméli, hogy a hosszabb nyitva tartás kedvező visszhangra talál a lakosság körében. A péntektől induló új ügyfélfogadási rendben a megszokott, hivatali időn túl is bárki elintézheti a személyi okmányaival kapcsolatos ügyeket, amely minden bizonnyal, csökkenti majd a napközbeni ügyfélfogadások zsúfoltságát - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.