Közélet

Vigyázat! Csalók járnak el a Szegedi Vízmű nevében

Vigyázat! Csalók járnak el a Szegedi Vízmű nevében

2013. január 9., szerda
Vigyázat! Csalók járnak el a Szegedi Vízmű nevében

Sajnos az utóbbi években egyre többször fordul elő, hogy ismeretlenek, vízműves szakembernek kiadva magukat, különböző ürüggyel megpróbálnak bejutni az ügyfelekhez - olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében.

A vízmű illetékesei felhívják a lakosság figyelmét, hogy ismét bejelentéseket kaptak, miszerint Szeged külterületén ismeretlenek ivóvízminőség-vizsgálat végzéséhez telefonon igyekeznek időpontot egyeztetni a cég ügyfeleivel. A bejelentés alapján a telefonáló az iránt is érdeklődött, hogy egyedül tartózkodnak-e otthonukban. Tájékoztatásul közlik, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. magánszemélyek részére csak külön igény vagy panasz esetén végez ivóvízminőség-vizsgálatot. A vízmű munkatársai fényképes igazolvánnyal igazolják, hogy a vízmű dolgozói. Kérjük, legyenek körültekintőek, ne engedjenek be ismeretleneket, idegeneket a lakásukba! Ha ilyen gyanús telefonhívást kapnak, jelezzék a Szegedi Vízmű Zrt. ügyfélszolgálatán, az 55-88-55-ös telefonszámon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.