Gazdaság

Tíz százalékkal csökkenti árait az EDF Démász

Tíz százalékkal csökkenti árait az EDF Démász

2013. január 4., péntek
Tíz százalékkal csökkenti árait az EDF Démász

A kormányzati szándéknak megfelelően 2013. január 1-től 10 %-kal csökken a villamosenergia-szolgáltatás ára az EDF DÉMÁSZ lakossági fogyasztói számára, és a kisüzleti fogyasztók is csökkenést tapasztalnak a szolgáltatás árában.

Az egyetemes szolgáltatás keretében értékesített villamos energia ára és a közcélú hálózat használatának díja hatósági ármegállapítás körébe tartozik. A kormányzati jogszabálymódosítások következtében 2013. január 1-jétől 10 %-kal csökken az áram ára a lakossági fogyasztók számára az EDF DÉMÁSZ szolgáltatási területén is. A villamos energia ára mellett a hálózathasználat díja is csökken, így együttesen adják a 10 %-os végfelhasználói ár változást. Az EDF DÉMÁSZ lakossági fogyasztói számára egymást követően ez már a harmadik alkalom, amikor számukra kedvezően változik a villamosenergia-szolgáltatás díja Lakossági ügyfeleink január elsejétől áramszámlájuk végösszegében tapasztalják majd a csökkenést, mely átlagos havi 200 kWh fogyasztás esetén havonta 1000 forint megtakarítást jelent majd. A 10 %-os mérséklés az ún. „éjszakai” áram díjára is érvényes. Az egyetemes szolgáltatásban vételező kisüzleti felhasználók is csökkenést tapasztalhatnak áramszámlájukban, ennek mértéke átlagosan 4,5 % lesz. Ez a kedvező változás a villamos energia ár kismértékű növekedésének és a hálózathasználati díj jelentősebb csökkenésének köszönhető. A 2013 évi egységárak részletesen a www.edfdemasz.hu oldalon találhatóak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.