Bulvár

Távoltartás volt érvényben az anyját megölő vásárhelyi fiúval szemben

Távoltartás volt érvényben az anyját megölő vásárhelyi fiúval szemben

2013. január 30., szerda
Távoltartás volt érvényben az anyját megölő vásárhelyi fiúval szemben

Még szeptemberben távoltartásra kötelezték azt a húszéves fiút, aki megölte anyját vasárnap Hódmezővásárhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Urbán Zoltán

közölte, már az adatgyűjtés során felmerült, hogy a gyanúsított a 43 éves sértett fia lehet, mert már szeptemberben távoltartásra kötelezték, amiért bántalmazta az anyját. A bűnügyi igazgató emlékeztetett arra, hogy a nőt vasárnap találták meg az ágyában, vérző sebbel a nyakán. A fiatalembert hét órán belül elfogták. A bűncselekmény motivációjáról elmondta, hogy anya és fia között megromlott a viszony, a nő rendszerint arra próbálta rávenni a fiát, hogy menjen dolgozni, tartsa el magát. A gyilkosságot megelőzően is emiatt vitatkoztak. Urbán Zoltán az MTI kérdésére az emberölés részleteiről annyit mondott: a sértett nyakán vágott seb volt. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.