Taroltak a szentesi versenytáncosok tíztáncban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akárcsak tavaly, az idén is a szentesi Szilver TSE versenytáncosai, a Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős nyerte a magyar bajnoki címet tíztáncban. A második helyen ugyancsak a klub versenyzői végeztek.

A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a Budapesten megrendezett bajnokságon Hegyesék mögött az ugyancsak szilveres Budai Attila és Barna Lilla szerezte meg az ezüstérmet, míg a dobogó harmadik fokára a budapesti Süttő Roland, Tombácz Anikó duó állhatott fel.

A sportág legösszetettebb versenyszáma mellett Hegyes és Kis az U21-es standard magyar bajnokság döntőjében is érdekelt volt, ahol szintén az élen végzett.

Az első versenynapon díjazták a bajnoki sorozat legjobbjait: versenytánc szakágban az idei Világjátékokra kvótát szerzett, szintén szentesi páros László Csaba és Páli Viktória, akrobatikus rock and rollban pedig Király Ádám és Novák Dorottya vehette át az év párosának járó díjat.

Előző sztori

Elakadt a mentő, de kihúzták a bajból

Következő sztori

Gyorskorcsolya: Lykovcán mindkét távon 32. a sprint vb-n