/

Rekordkísérlettel küzdenek a mellrák ellen Szeged szépei

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kedd éjfélkor lezárult a jelentkezés a Szeged Szépe 2013-as fordulójára. Két hét alatt közel kétszáz szépség iratkozott fel az ország egyik legnívósabb szépségversenyére – a lányokra címlapfotózás, nyári fesztiválturné és külföldi utazás is vár.

Közel kétszáz szépség nevével zárult le a jelentkezési határidő január 15-én éjfélkor a Szeged Szépe szépségkirálynő-választás idei fordulójára. A Tisza-parti rendezvény – melynek a SZEGEDma.hu kiemelt médiapartnere – 2008-as indulása óta az ország egyik legnívósabb szépségversenyévé fejlődött, ahol a lányok évről évre illusztris vendégek alkotta zsűri előtt mérhetik össze bájaikat a kifutón. Idén is színes programok várnak a szépségekre: címlapfotózáson és jótékonysági programokon vesznek részt, kilátogatnak a Balaton Soundra és a Szegedi Ifjúsági Napokra.

Miss Hungary-döntős a jelentkezők között

“Idén két hétig vártuk a jelentkezéseket, amit igen nagy érdeklődés kísért, közel kétszáz lány iratkozott fel. Már most látszódik, hogy nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek, a szépségek között még Miss Hungary-döntős lány is szerepel” – árulta el portálunknak Gera Gábor, a rendezvény főszervezője. A következő megmérettetés egy elődöntő lesz a Novotel Hotelban június 30-án, majd a lányok júliusban csapatépítő hétvégén ismerkedhetnek meg egymással a gyálaréti Borostyán Birtokon. Kijutnak még a Balaton Soundra és a SZIN-re is a nyáron. “Az utóbbi években a mellrák elleni küzdelmet tűzte zászlajára a szépségverseny, a szűrések fontosságát és az egészséges életmódot idén is szeretnénk hangsúlyozni. Tavaly négy jótékonysági programon vettünk részt, idén ennél is több van tervben” – mondta Gera Gábor. A mellrákra egy rekordkísérlettel is fel szeretnék hívni a figyelmet, ennek részleteit a szervező egyelőre titokban tartja.

A Szeged Szépe tavalyi győztese, Csehi Antónia két udvarhölgyével magánrepülőn utazik Belgiumba a nyáron, ahol az Európai Parlament épületét és a híres belga csokigyárat is meglátogatják majd. Az élmények mellett az idei szépségkirálynő is ékszereket, ajándékokat és értékes utazást nyerhet.

Részleteket a rendezvény honlapján és facebookos oldalán olvashat!

Előző sztori

Botka László is évet értékel; vajon mi lesz a téma? + SZAVAZÁS

Következő sztori

Hátország: az ERIMA gyermekbajnokságban indul a Koczka Kézisuli

Legutóbbi hasonló cikkek