Közélet

Rekordkísérlettel küzdenek a mellrák ellen Szeged szépei

Rekordkísérlettel küzdenek a mellrák ellen Szeged szépei

2013. január 16., szerda
Rekordkísérlettel küzdenek a mellrák ellen Szeged szépei

Kedd éjfélkor lezárult a jelentkezés a Szeged Szépe 2013-as fordulójára. Két hét alatt közel kétszáz szépség iratkozott fel az ország egyik legnívósabb szépségversenyére - a lányokra címlapfotózás, nyári fesztiválturné és külföldi utazás is vár.

Közel kétszáz szépség nevével zárult le a jelentkezési határidő január 15-én éjfélkor a Szeged Szépe szépségkirálynő-választás idei fordulójára. A Tisza-parti rendezvény - melynek a SZEGEDma.hu kiemelt médiapartnere - 2008-as indulása óta az ország egyik legnívósabb szépségversenyévé fejlődött, ahol a lányok évről évre illusztris vendégek alkotta zsűri előtt mérhetik össze bájaikat a kifutón. Idén is színes programok várnak a szépségekre: címlapfotózáson és jótékonysági programokon vesznek részt, kilátogatnak a Balaton Soundra és a Szegedi Ifjúsági Napokra.

Miss Hungary-döntős a jelentkezők között

"Idén két hétig vártuk a jelentkezéseket, amit igen nagy érdeklődés kísért, közel kétszáz lány iratkozott fel. Már most látszódik, hogy nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek, a szépségek között még Miss Hungary-döntős lány is szerepel" - árulta el portálunknak

Gera Gábor

, a rendezvény főszervezője. A következő megmérettetés egy elődöntő lesz a Novotel Hotelban június 30-án, majd a lányok júliusban csapatépítő hétvégén ismerkedhetnek meg egymással a gyálaréti Borostyán Birtokon. Kijutnak még a Balaton Soundra és a SZIN-re is a nyáron. "Az utóbbi években a mellrák elleni küzdelmet tűzte zászlajára a szépségverseny, a szűrések fontosságát és az egészséges életmódot idén is szeretnénk hangsúlyozni. Tavaly négy jótékonysági programon vettünk részt, idén ennél is több van tervben" - mondta Gera Gábor. A mellrákra egy rekordkísérlettel is fel szeretnék hívni a figyelmet, ennek részleteit a szervező egyelőre titokban tartja.

A Szeged Szépe tavalyi győztese,

Csehi Antónia

két udvarhölgyével magánrepülőn utazik Belgiumba a nyáron, ahol az Európai Parlament épületét és a híres belga csokigyárat is meglátogatják majd. Az élmények mellett az idei szépségkirálynő is ékszereket, ajándékokat és értékes utazást nyerhet. Részleteket a rendezvény

honlapján

és

facebookos oldalán

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.