Bulvár

Utazás: Harry Potter stúdiótúrára mehetünk Londonban

Utazás: Harry Potter stúdiótúrára mehetünk Londonban

2012. december 14., péntek
Utazás: Harry Potter stúdiótúrára mehetünk Londonban

2012 tavaszán nyitotta meg kapuit a világ egyik legjobban várt látványossága, a Warner Brothers stúdiótúrája Londonban, ahol a látogatók bepillanthatnak a Harry Potter-filmek kulisszái mögé. Partnerünk, a C&T Hungary Utazási Iroda legújabb ajánlata.

Az egyedülálló kiállítás alkalmával végigsétálhatunk az Abszol úton, beléphetünk a Roxforti kastély nagytermébe, megnézhetjük Harry Nimbus 2000-es seprűjét és sok minden mást is. A túra azonban nem lesz olcsó, és ez nem tetszik az angoloknak.

A legérdekesebb látványosságok

- a nagyterem felfedezése - Dumbledore professzor irodája és eddig nem látott különlegességek - séta az Abszol úton - olyan jól ismert kellékek szemügyre vétele, mint Harry versenyseprűje vagy Hagrid motorbiciklije - bepillantás a különleges filmes effektek világába - a Griffendél klubhelyisége, a fiúk hálószobája, Hagrid kunyhója és Umbridge professzor irodája a Mágiaügyi Minisztériumban

Nem kellett sokáig várni az újabb Harry Potter-őrületig. 2012 márciusától néhány óra erejéig bárki beléphet a varázslóvilágba a Warner Brothers stúdiójában, ahol a nyolc Harry Potter-film legtöbb jelenetét forgatták. Az "Így készült a Harry Potter" című kirándulás bemutatja a felvételek helyszíneit, a szereplők jelmezeit és a filmes trükkök is lelepleződnek. A túrát három órásra tervezték, de mivel mindenki egyénileg megy végig rajta, akár tovább is lehet maradni.

Helyszín:

a stúdió Londontól 30 km-re található Leavesdenben, a repülőterek közül Luton van a legközelebb.

Forrás:

Origo.hu

Harry Potter Hétvégék- London

1 nap:

Érkezés Londonba. Transzfer a szállodába. Városnézés egyénileg melyben ajánljuk megnézni a város leghíresebb nevezetességeit: Buckingham Palota ahol 11.30-kor akár az őrségváltást is megnézhetjük. Innen tovább sétálhatunk a Westminster negyedben, ahol a parlamentet, székesegyházat, a miniszter rezidenciáját láthatjuk. Ebéd után elsétálhatunk a Covent Gardenbe itt a vásárlási lehetőségeken felül megnézhetjük a London Transport Múzeumot. A múzeumban megnézhetjük a ma is közkedvelt emeletes buszok elődjeit és, hogy miként alakult ki London metró hálózata, tömegközlekedése.

2. nap:

2012 tavaszán nyílt HARRY POTTER stúdió meglátogatása. Buszos transzfer a stúdióhoz. A stúdióban az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is mint a speciális effektusok vagy animációs technikák, melyek a filmet rendkívül népszerűvé tette az egész világon.

Íme néhány dolog, amire számíthat:

- Beléphet, az igazi nagyteremben. - Megnézheti Dumbledore irodájába, és fedezze fel korábban soha nem látott kincseket. - Végigsétálhat a híres macskaköveken az Abszol úton. Megépítették a híres kirakatfrontot mint az: Ollivanders pálca üzlet, , Flourish and Blotts,a Weasleys' Wizard Wheezes, Gringotts Wizarding Bank és az Eeylops Owl Emporium-ot is. - Néhány ikonikus kellék a filmből mint a Harry Nimbusz 2000 és Hagrid motorkerékpárja. Ismerje meg, hogyan hívták életre a csodás lényeket zöld képernyő előtt, az animátorokat és élet nagyságú modelleket, fedezze fel újra az emlékezetes helyszíneket beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, bájitaltan professzor tantermét és Umbridge irodáját a Mágiaügyi Minisztériumban. A stúdióban bármennyi időt tölthetnek el, akár egy egész napot is. Miután meglátogatták a stúdiót busszal mehetnek vissza a városba.

3. nap:

A gyerekekről szól mai napi ajánlatunk is. Látogassunk meg Hamley's Játékboltját. A bolt 188-196 Regent Streeten található. Elődjét 1791-ben nyitotta a Williem Hamley innen nem messze, mostani helyén 7 szinten találhatóak gyerek és ifjúsági játékok, Itt biztosan találhatunk egy kis meglepetést, emléktárgyat a gyerekeknek. Program alkotásnál figyeljünk a repülő menetrendjére. A transzfer a hotel előtt várja Önöket , amivel kimehetnek a reptérre.

3 nap / 2 éjszaka program 3*-os hotelben

Felnőttek: 99.900 Ft helyett: 89.600 Ft/fő. 1. Gyerekeknek 15 éves korig: 57.500 Ft-tól 2. Gyereknek 15 éves korig: 57.500 Ft-tól

A részvételi díjak a következő szolgáltatások árát tartalmazzák:

2 éjszakai szállás a választott kategóriájú metró közeli szálloda kétágyas szobáiban reggelivel, Repülőtéri transzfer - reptér - hotel - reptér között. Buszút és belépőjegy a Harry Potter stúdióba. Utazási jegy 1-2 zónára 3 napra. Belépőjegyek.

A részvételi díjon felül fizetendő:

repülőjegy és egyéb választható szolgáltatások. Egy fő utazása felár ellenében. Az árak 2 felnőtt + 1 v. 2 gyerek elhelyezése esetén érvényesek. 1 felnőtt + 1 gyerek esetén a gyerek a felnőtt árból 4.900 Ft kedvezményt kap. Ebben az esetben nem pótágyon történik az elhelyezése. Árak 2013. 03. 31-ig érvényesek.

Érdeklődni:

C&T Hungary Utazási Iroda 6720 Szeged Dugonics tér 12. Tel/fax: 62/481-562 mobil: 06/20 48 00 556 www.congresstravel.hu Engedély szám: U-000045 Utazásszervező: London Utazás Eng. szám: U-000751

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.