/

Több száz sérült gyermeket lepett meg a Mikulás a TIK-ben + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kétszázötven hátrányos helyzetű és sérült gyermekhez érkezett meg a Mikulás kedd délelőtt a Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termébe. A Rotaract Club szegedi csoportjának rendezvényén zenés előadással és ajándékokkal is várták a kicsiket és nagyobbakat.

Tizennégy, hátrányos helyzetű és sérült gyerekek gondozásával foglalkozó intézmény növendékeinek tartottak vidám, zenés délelőttöt kedden a József Attila Tudományos és Információs Központban. A Rotaract Club szegedi csoportja vendégül látta többek között az ÁGOTA alapítvány, a Családok Átmeneti Otthona, az SZTE Gyermekpszichiátriai Osztály, vagy a Waltner Károly Otthon gondozottjait is. “Két fellépővel készültünk a gyerekeknek: a Király-König Péter Zeneiskola tanárai hegedűn, csellón és orgonán játszottak a közönségnek, utána pedig a 12 éves Molnár Aliz énekelt karácsonyi dalokat. Az előadást követően megérkezett a Mikulás is, aki minden gyermeknek hozott ajándékot” – árulta el portálunknak Szabó Roland, a rendezvény főszervezője. A kis piros csomagokban a gyerekek gyümölcsöket, csokoládét és fejlesztő játékokat, zsírkrétát, kifestőket találhattak.

no images were found

Előző sztori

„Konyhaszínház” és tengeri klíma az új Tiszavirágban + FOTÓK

Következő sztori

A szerbiai havazás miatt ismét torlódás alakul ki Röszkén (FRISSÍTVE)