Bulvár

Tárkány-Szűcs Babett vezeti a jövőben a Szegedi Törvényszéket

Tárkány-Szűcs Babett vezeti a jövőben a Szegedi Törvényszéket

2012. december 21., péntek
Tárkány-Szűcs Babett vezeti a jövőben a Szegedi Törvényszéket

Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Városi Bíróság polgári ügyszakos csoportvezető bírája irányítja 2013. január 1-jétől a Szegedi Törvényszéket – tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

Cseh Attila

közlése szerint Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal vezetője egy évre bízta meg Tárkány-Szűcs Babettet az elnöki teendők ellátásával.

Tárkány-Szűcs Babett

1999-ben a Hódmezővásárhelyi Bíróságon kezdett el dolgozni bírósági fogalmazóként, majd a kiváló eredménnyel letett jogi szakvizsga után a Szegedi Városi Bíróságra nevezték ki bírósági titkárnak. A szakember 2006-tól a Szegedi Városi Bíróság bírája, polgári perekben ítélkezett, gazdasági, vegyes kötelmi és kártérítési ügyek, valamint gyermektartással kapcsolatos perek elbírálását végezte. 2012 májusától a városi bíróság polgári ügyszakos csoportvezető bírája, ősz óta a bírósági közvetítői eljárással kapcsolatos koordinációs feladatokat is ő látja el. A Szegedi Törvényszék korábbi elnöke,

Czene Klára

2012 áprilisában mondott le vezetői posztjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.