Tárkány-Szűcs Babett vezeti a jövőben a Szegedi Törvényszéket

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Városi Bíróság polgári ügyszakos csoportvezető bírája irányítja 2013. január 1-jétől a Szegedi Törvényszéket – tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

Cseh Attila közlése szerint Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal vezetője egy évre bízta meg Tárkány-Szűcs Babettet az elnöki teendők ellátásával.

Tárkány-Szűcs Babett 1999-ben a Hódmezővásárhelyi Bíróságon kezdett el dolgozni bírósági fogalmazóként, majd a kiváló eredménnyel letett jogi szakvizsga után a Szegedi Városi Bíróságra nevezték ki bírósági titkárnak. A szakember 2006-tól a Szegedi Városi Bíróság bírája, polgári perekben ítélkezett, gazdasági, vegyes kötelmi és kártérítési ügyek, valamint gyermektartással kapcsolatos perek elbírálását végezte. 2012 májusától a városi bíróság polgári ügyszakos csoportvezető bírája, ősz óta a bírósági közvetítői eljárással kapcsolatos koordinációs feladatokat is ő látja el.

A Szegedi Törvényszék korábbi elnöke, Czene Klára 2012 áprilisában mondott le vezetői posztjáról.

Előző sztori

Felavatták a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumot + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Új mentőautók és 27 milliárdos konszolidáció az egészségügyben

Legutóbbi hasonló cikkek