Közélet

Kormányzó ad át ajándékot a Klauzál téren

Kormányzó ad át ajándékot a Klauzál téren

2012. december 6., csütörtök
Kormányzó ad át ajándékot a Klauzál téren

A Rotary magyarországi kormányzója, Ungvári Zsigmond adja át a szervezet ajándékát egy nehéz körülmények között élő családnak az EDF DÉMÁSZ-Rotary Advent 2012 rendezvényen ma délután 17.00 órakor a Klauzál téren.

Az országos vezető mellett jelen lesz a jótékonysági szervezet ifjúsági tagozata, a Rotaract kormányzója,

Bálint Gábor

is. Az adventi ajándékozáson túl a szegedi rotartisták maguk is ünnepelnek, hiszen a Rotary legfiatalabbakat tömörítő klubszervezete, a szegedi Interact képviselői itt vehetik át alapító oklevelüket

Ungvári Zsigmond

kormányzótól. Az Interact Szeged tagjai szegedi közép-és általános iskolások, akik mostantól már hivatalosan is részesei a nemzetközi Rotary mozgalomnak. A magyarországi városok közül Szeged az egyetlen város, ahol a Rotary mozgalom mindhárom generációja, a felnőtt, az ifjúsági és a diák tagozat is jelen van és együttműködve végzik karitatív munkájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.