/

Két utat lezártak Csongrád megyében a hóátfúvás miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Makó-Kövegy és a Makó-Maroslele úton, valamint a Szeged Makó közötti 43-ason nem közlekedhetnek. A megyében átlagosan 15 centiméter hó esett.

A 43-as főúton sem haladhat a forgalom Szeged és Makó között, illetve Kiszombor térségében is nehéz a közlekedés, valamint a nagyalki határátkelőhelyen is megállt a forgalom.

Korábban írtuk:

A megyében átlagosan eddig 15 centiméter hó esett. Hóátfúvás miatt lezárták a Makó és Kövegy, valamint a Makó-Maroslele utat, de sok más helyen nehezíti a közlekedést a szél által hordott hó. A magyar Közút Nonprofit Zrt. nyolc géppel dolgozik Szeged térségében, 4-4 járművel Makó, illetve Szentes térségében, míg Hódmezővásárhely öt géppel tisztítják és síkosságmentesítik az utakat. A nap folyamán kilenc műszaki mentéshez – torlódáshoz, árokba csúszáshoz és elakadáshoz – érkezett riasztás, ebből négy hajnali hat óra körül is folyamatban volt. A mentőkkel, közúttal és rendőrséggel ezekben az esetekben is az egyeztetés megtörtént: egyik helyen sem történt személyi sérülés, és gyermek sem utazott ezekben a járművekben.

Előző sztori

Adományokat is gyűjtöttek az ÁRKÁD-ban tartott Koraszülött Karácsonyon + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: Dobogón a SZEAC – KÉSZ Akadémia az Interligában

Legutóbbi hasonló cikkek