Közélet

Két utat lezártak Csongrád megyében a hóátfúvás miatt

Két utat lezártak Csongrád megyében a hóátfúvás miatt

2012. december 9., vasárnap
Két utat lezártak Csongrád megyében a hóátfúvás miatt

A Makó-Kövegy és a Makó-Maroslele úton, valamint a Szeged Makó közötti 43-ason nem közlekedhetnek. A megyében átlagosan 15 centiméter hó esett.

A 43-as főúton sem haladhat a forgalom Szeged és Makó között, illetve Kiszombor térségében is nehéz a közlekedés, valamint a nagyalki határátkelőhelyen is megállt a forgalom.

Korábban írtuk:

A megyében átlagosan eddig 15 centiméter hó esett. Hóátfúvás miatt lezárták a Makó és Kövegy, valamint a Makó-Maroslele utat, de sok más helyen nehezíti a közlekedést a szél által hordott hó. A magyar Közút Nonprofit Zrt. nyolc géppel dolgozik Szeged térségében, 4-4 járművel Makó, illetve Szentes térségében, míg Hódmezővásárhely öt géppel tisztítják és síkosságmentesítik az utakat. A nap folyamán kilenc műszaki mentéshez – torlódáshoz, árokba csúszáshoz és elakadáshoz - érkezett riasztás, ebből négy hajnali hat óra körül is folyamatban volt. A mentőkkel, közúttal és rendőrséggel ezekben az esetekben is az egyeztetés megtörtént: egyik helyen sem történt személyi sérülés, és gyermek sem utazott ezekben a járművekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.