ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Komjáti Ágnes

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Komjáti Ágnes

2012. december 28., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Komjáti Ágnes

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A weblapszerkesztés, s ezen belül is a reklám érdekli a legjobban az SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének hallgatóját,

Komjáti Ágnest

. Nem csupán a reklámok grafikai megjelenésével szeretne foglalkozni, hanem például a marketinggel is. Úgy látja, az emberek szinte bármit megvesznek, ami olcsó, s nem azt nézik, hogy a plakát maga hogyan is néz ki. Az egyetemista portálunknak elmondta, szerinte semmit sem vett meg még azért, mert jó volt a reklámja az adott terméknek. Már nagyon készül a szilveszterre, az Éden Klubban gót buliba megy, s valószínűleg ezúttal is, mint a többi ünnepi alkalomkor, öltözködésében kicsit túlzásba fogja vinni a csipkét és a tüllt. Hozzátette, a haját is befesti, és különleges sminket szeretne. Elárulta, régebben furán nézett a számára túlságosan is habos-babosan öltözködőkre, de rájött, ő még jobban különbözik az aktuális divatot követő kortársaitól. Olykor őt is megnézik, leginkább akkor, ha tíz centis platformcipőt húz, de már elfogadta, ha megnézik, sőt szereti is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.