Bulvár

Égési sérüléseket szenvedett a kazánját begyújtó domaszéki férfi

Égési sérüléseket szenvedett a kazánját begyújtó domaszéki férfi

2012. december 6., csütörtök
Égési sérüléseket szenvedett a kazánját begyújtó domaszéki férfi

Egy tűzesetről történt jelzés és négy műszaki mentéshez hívták a katasztrófavédelem munkatársait - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársait.

Délután a domaszéki Dália utcából utólag jelentették be, hogy a kazán begyújtásakor az azt végző személy égési sérüléseket szenvedett. Délelőtt a szentesi Kossuth utcára hívták a helyi egységünket, ahol egy kapu szárnya megdőlt, és az arra járókat veszélyeztette. A tűzoltók kézi erővel hárították el a veszélyt. Délután a szegedi Népkert sor egyik zsalugátere szakadt le. A járókelőket veszélyeztető helyzetet a szegedi tűzoltók felszámolták. Szintén a délután folyamán a hódmezővásárhelyi tűzoltókat hívták a Szalai utcába, ahol gázszagot éreztek. A kivonuló egység mérései nem igazolták a gyanút, azonban a gázszolgáltatót értesítették. Az éjszaka folyamán szegedi egységünket Balástyára riasztották, ahol a Kodály Zoltán utcában gázszivárgást észleltek. A hidegben megrongálódott csap okozta problémát a gázszolgáltató szakemberei oldották meg.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.