Bulvár

Tűzeset a belgyógyászati klinikán

Tűzeset a belgyógyászati klinikán

2012. november 27., kedd
Tűzeset a belgyógyászati klinikán

Öt tűzesethez riasztották a tűzoltóság munkatársait, a szegedi belgyógyászati klinika egyik kórtermébe is felcsaptak a lángok - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóközleményében.

Utólag jelentették ügyeletünkre, hogy délelőtt Szegeden, a Belgyógyászati Klinika egyik kórtermében a világítótest kapott lángra, amelyet az ott dolgozók eloltottak. Szintén utólag került bejelentésre, hogy kora délután Makón, a Gyöngytyúk utcában a tűzhelyen lévő olaj gyulladt meg, a tűz átterjedt a függönyre és a berendezési tárgyakra is átterjedt, azonban a lakók a lángokat megfékezték. Szegedi egységünk fékezte meg a szegedi Kertész utca egyik hétvégi telkén a hat négyzetméteres szerszámos bódé oldalfalán felcsapott lángokat, és a szintén szegedi oltották el este, az Árkád üzletház autómosójának kigyulladt szárítógépét. Itt mintegy 100 ezer forint anyagi kár keletkezett. Kora hajnalban a Szeged-Szőregi Szerb utcába riasztották egységeinket, ahol a pincében tárolt tűzifa kapott lángra. A tűzoltók a tüzet eloltották. Kora délután műszaki mentéshez hívták a tűzoltókat, a Marostői utca végén egy faág az úttest fölé hasadt. A kiérkező szegedi egység motoros láncfűrésszel számolta fel a veszélyhelyzetet.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.