Közélet

Szegeden is bemutatkoztak az ambrózfalvi jobbikos jelöltek

Szegeden is bemutatkoztak az ambrózfalvi jobbikos jelöltek

2012. november 18., vasárnap
Szegeden is bemutatkoztak az ambrózfalvi jobbikos jelöltek

Időközi önkormányzati képviselőválasztás lesz december 9-én Ambrózfalván, szombaton Szegeden a párt székházában mutatta be jelöltjeit a Jobbik, este pedig a településen egy lakossági fórumon.

A párt megyei elnök-frakcióvezetője, Tóth Péter mutatta be a sajtó képviselőinek az ambrózfalvi időközi önkormányzati választáson induló jobbikos jelölteket. "A településen egyedüli pártként mi indulunk csak, mert a Jobbik nem bujkál független jelöltek mögé, ahogy a nagyobb pártok igyekeznek a megkopott támogatottságuk ezzel a rejtőzködéssel kompenzálni" - mondta a politikus bevezetőjében, majd bemutatta a jelölteket. A település polgármesteri székéért Farkasné Havrán Ildikó indul, aki törzsgyökeres ambrózfalvi s a helyi oktatás, nevelés, az iskolák megtartásának a fontosságát említette kiemelve, hogy a célok megvalósításában össze kell fogni a környező kistelepüléseknek. Páll Gábor képviselőjelt a Jobbik őszinteségéről beszélt, hogy ez a párt egyedüliként szólítja meg az 530 fős falut. Bartos János pedig a civil szervezetek alakításainak, a lakosság önszerveződő érdekképviseletének a jelentőségét hangsúlyozta, míg Nagy-György Lajos a közmunkaprogram hatékonyabb integrációját említette, hiszen elmondása szerint egy ilyen kistelepülésen, ahol az elsődleges munkahelyteremtő terület, a falu jövőjének záloga a mezőgazdaság, ezért a közmunkásoknak szerves részének kell lennie a kertészeti munkáknak. Az ambrózfalvi képviselő-testület szeptember végén oszlatta fel saját magát a képviselők 3:2 arányú döntése értelmében, aminek köze lehet egy civilek által kezdeményezett aláírásgyűjtéshez is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.