Közélet

Óriás jótékonysági adventi naptár fénylik Szegeden + FOTÓK

Óriás jótékonysági adventi naptár fénylik Szegeden + FOTÓK

2012. november 29., csütörtök
Óriás jótékonysági adventi naptár fénylik Szegeden + FOTÓK

Óriási adventi naptár számolja vissza a napokat karácsonyig Szegeden. A Szent-Györgyi Albert Rotary Klub és az EDF DÉMÁSZ közös meglepetése az áramszolgáltató székházának ablakaiban jelenik meg esténként.

A különleges, hóesést szimbolizáló fénydíszt jövőbarát, energiatakarékos LED-égők alkotják. Az adventet kísérő jótékonysági program keretében 24 rászoruló család kap ajándékot. Emellett esténként műsort is adnak a Rotary Klauzál téri színpadánál – mondta el

Elekes Zoltán

, a Szent-Györgyi Albert Rotary Klub tagja az MTI-nek. A nem mindennapi adventi naptár óriás fotóját felállítják a Klauzál téren a város karácsonyfája mellett, a Szent-Györgyi Albert Rotary Klub faházánál. A 24 ablak mindegyike egy-egy támogató százezer forint értékű ajándékát rejti, amelyet rászoruló családoknak, nehéz helyzetben élő gyermekeknek, felnőtteket gondozó szervezetek képviselőjének adnak át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.