Bulvár

Nyolc afgánt vitt a két magyar embercsempész

Nyolc afgánt vitt a két magyar embercsempész

2012. november 26., hétfő
Nyolc afgánt vitt a két magyar embercsempész

Két magyar embercsempész nyolc afgán határsértőt szállított abban a két autóban, amit 2012. november 26-án reggel tartóztattak fel a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei Szegeden - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A nagy sebességgel haladó szlovák járművekre a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei figyeltek fel. A magyar sofőrök által vezetett autókat a Pancsovai és a Kundombi utca kereszteződésénél tartóztatták fel a rendőrök. A kocsikban nyolc afgán határsértő utazott, akik nem sokkal korábban gyalogosan és illegálisan lépték át a zöld határt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a két magyar férfi ellen embercsempészés bűntette megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást őrizetbe vételük mellett. A határsértők sorsáról idegenrendészeti eljárás keretében döntenek a hatóságok - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.