Bulvár

Kétmilliós nyomravezetői díj a Smaragd Ékszerbolt ügyében

Kétmilliós nyomravezetői díj a Smaragd Ékszerbolt ügyében

2012. november 9., péntek
Kétmilliós nyomravezetői díj a Smaragd Ékszerbolt ügyében

Kettőmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a szegedi Smaragd Ékszerüzlet sérelmére elkövetett bűncselekmény elkövetőjét.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2012. október 20-án 13 óra és 2012. október 24-én 9.30 közötti időszakban ismeretlen tettes a Szeged, Kígyó utca 2. szám alatt lévő Smaragd Ékszerüzletben lévő páncélszekrényt kivágta, majd abból készpénzt és különféle arany ékszereket tulajdonított el. A rendőrség azok jelentkezését várja, akik a bűncselekménnyel, az eltulajdonított értékekkel, vagy az elkövetővel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnüldözési Alosztályán lehet (Szeged, Kossuth Lajos sugárút 22-24.), vagy telefonon a 62/562-400-as számon, illetve a rendőrség 112-es segélyhívószámán. Aki névtelenül tenne bejelentést, hívja a Telefontanú 80/555-111-es számát. Az elektronikus üzeneteket az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címen fogadjuk. A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó kettőmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amit részben a sértett ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosíthatóvá, illetve bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Vállalja továbbá, hogy ismereteit a büntetőeljárást folytató hatóságokkal közli. Az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Az ellopott ékszerek fotói a rendőrség honlapján tekinthetők meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.