/

Kétmilliós nyomravezetői díj a Smaragd Ékszerbolt ügyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kettőmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a szegedi Smaragd Ékszerüzlet sérelmére elkövetett bűncselekmény elkövetőjét.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2012. október 20-án 13 óra és 2012. október 24-én 9.30 közötti időszakban ismeretlen tettes a Szeged, Kígyó utca 2. szám alatt lévő Smaragd Ékszerüzletben lévő páncélszekrényt kivágta, majd abból készpénzt és különféle arany ékszereket tulajdonított el.

A rendőrség azok jelentkezését várja, akik a bűncselekménnyel, az eltulajdonított értékekkel, vagy az elkövetővel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnüldözési Alosztályán lehet (Szeged, Kossuth Lajos sugárút 22-24.), vagy telefonon a 62/562-400-as számon, illetve a rendőrség 112-es segélyhívószámán. Aki névtelenül tenne bejelentést, hívja a Telefontanú 80/555-111-es számát. Az elektronikus üzeneteket az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címen fogadjuk.

A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó kettőmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amit részben a sértett ajánlott fel.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosíthatóvá, illetve bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Vállalja továbbá, hogy ismereteit a büntetőeljárást folytató hatóságokkal közli. Az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Az ellopott ékszerek fotói a rendőrség honlapján tekinthetők meg!

Előző sztori

Hackerek 13 millió forintot emeltek le egy csongrádi cég bakszámlájáról

Következő sztori

Fogorvos látogatta meg a vadaspark oroszlánját + FOTÓK