Jó arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Katalin

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Egy kávézóban dolgozik a huszonkét esztendős Oláh Katalin. Nagyon szeret az emberekkel foglalkozni, s a kávék esztétikus díszítését is örömmel végzi. Alapszakmája kozmetikus, elképzelhetőnek tartja, hogy később ezzel foglalkozik majd, de úgy gondolta, amíg fiatal, kipróbálja magát más területen is.

Katalin otthonülős típus, nem szereti a zajos, zsúfolt bulikat, inkább filmet néz vagy zenét hallgat szabadidejében. A filmek közül a fantasyt kedveli, illetve a meséket. Hozzátette, amikor jó idő van, gyakran nagy sétákat is tesz, de a tél közeledtével egyre több időt tölt otthon. A hírek nem érdeklik, Katalint elborzasztja, hogy milyen sok tragédiáról és bűnügyről számolnak be a hírműsorok, ezért nem néz híradót sem. A leveleit és a Facebook profilját pár perc alatt átfutja, a neten legtöbbször könyveket olvas, a fantasy mellett romantikus történeteket is, de a most divatos vámpíros történeteket is szereti. A Twilight most mozikba kerülő részét már olvasta, így sok meglepetés nem éri, ha a moziban megnézi. Reméli nem fog csalódni, mint elmondta, a filmek esetenként nem adnak vissza sok dolgot, amit a könyvben olvasott.

Előző sztori

Hétvégi programajánló: Szuperhősök, amatőr filmek és Alvinék

Következő sztori

Püspöki mise a Csillagból szabadult elítéltnek