Sport

Hátország: a SZEOL-SZVSE mindszenti ötöse

Hátország: a SZEOL-SZVSE mindszenti ötöse

2012. november 6., kedd
Hátország: a SZEOL-SZVSE mindszenti ötöse

Idegenbeli győzelemmel erősítette meg helyét az U19-es megyei I. osztályú bajnokság élcsoportjában a szegedi legénység.

Mindszenten folytatta szereplését a megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE. A szegediek a 12. forduló szombati összecsapásán magabiztosan diadalmaskodtak. A vendégcsapat már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a szervezett hazaiak ellen az öt gól mellett legalább ugyanennyi ziccert puskázott el. A tabellát egyébként a százszázalékos, 33 pontot gyűjtött címvédő Sándorfalva vezeti a 31 pontos Kistelek, a 27 ponttal rendelkező Ásotthalom és a 25 pontnál járó SZEOL-SZVSE előtt. Az Algyő és a Kiskundorozsma 21-21 ponttal áll. A 11. fordulóból elhalasztott Sándorfalva - SZEOL-SZVSE mérkőzést november 7-én (szerdán) 13.30-as kezdettel pótolják be.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában:

Mindszent SE - SZEOL-Szegedi VSE 0-5 (0-3).

Vezette: Fejes István (Kasza László).

Mindszent:

Szokol - Kallai (Juhász), Kiss D., Magyar, Kaszás, Szakál (Tóth), Zimán, Német, Szabó, Korom, Hős (Gémes). Vezetőedző: Korom Ernő.

Szeged:

Ibis D. - Kardos, Németh R. (Gulyás), Faragó (Kis), Pigniczki, Pink, Bakai, Váczi (Baka), Törköly (Judik), Kiss Á., Juhász-Vedres (Füvesi). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső. Vezetőedző: Hágelmann Endre.

Gólszerzők:

Kiss Á. (3 - 19', 45', 80'), Bakai P. (24'), Pink R. (82')

Kiállítva:

Zimán Á. (55')

Jók:

Magyar S., Zimán Á., illetve Kardos Kr., Pigniczki E., Bakai P., Baka M.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.