Hátország: a SZEOL-SZVSE mindszenti ötöse

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idegenbeli győzelemmel erősítette meg helyét az U19-es megyei I. osztályú bajnokság élcsoportjában a szegedi legénység.

Mindszenten folytatta szereplését a megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban a SZEOL-Szegedi VSE. A szegediek a 12. forduló szombati összecsapásán magabiztosan diadalmaskodtak. A vendégcsapat már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a szervezett hazaiak ellen az öt gól mellett legalább ugyanennyi ziccert puskázott el.

A tabellát egyébként a százszázalékos, 33 pontot gyűjtött címvédő Sándorfalva vezeti a 31 pontos Kistelek, a 27 ponttal rendelkező Ásotthalom és a 25 pontnál járó SZEOL-SZVSE előtt. Az Algyő és a Kiskundorozsma 21-21 ponttal áll. A 11. fordulóból elhalasztott Sándorfalva – SZEOL-SZVSE mérkőzést november 7-én (szerdán) 13.30-as kezdettel pótolják be.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában:

Mindszent SE – SZEOL-Szegedi VSE 0-5 (0-3). Vezette: Fejes István (Kasza László).
Mindszent: Szokol – Kallai (Juhász), Kiss D., Magyar, Kaszás, Szakál (Tóth), Zimán, Német, Szabó, Korom, Hős (Gémes). Vezetőedző: Korom Ernő.
Szeged: Ibis D. – Kardos, Németh R. (Gulyás), Faragó (Kis), Pigniczki, Pink, Bakai, Váczi (Baka), Törköly (Judik), Kiss Á., Juhász-Vedres (Füvesi). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső. Vezetőedző: Hágelmann Endre.
Gólszerzők: Kiss Á. (3 – 19′, 45′, 80′), Bakai P. (24′), Pink R. (82′)
Kiállítva: Zimán Á. (55′)
Jók: Magyar S., Zimán Á., illetve Kardos Kr., Pigniczki E., Bakai P., Baka M.

Előző sztori

Hátország: nem volt szerencséje Gyulán a SZEOL-Mórahalomnak

Következő sztori

Labdarúgás: kiütéses alsóvárosi vereség Röszkén