Bulvár

Elfogták a tolvajt a csongrádi rendőrök

Elfogták a tolvajt a csongrádi rendőrök

2012. november 20., kedd
Elfogták a tolvajt a csongrádi rendőrök

A Csongrádi Rendőrkapitányság 2012. november 19. napján elfogta és őrizetbe vette azt a csongrádi lakost, aki egy tanya udvaráról 28 darab, egyenként mintegy 250 centiméteres akácfa oszlopot tulajdonított el - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A csongrádi rendőröknek a széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatásoknak köszönhetően hamar a látókörébe került a 35 éves férfi. A későbbi vizsgálat során fény derült arra, hogy a férfi más, hasonló bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy a fa oszlopokon kívül korábban Csongrád különböző ingatlanjaiból kisebb műszaki cikkeket, edénykészletet és színesfémet is ellopott. A férfival szemben üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.