Tollaslabda: két szegedi érem Horvátországból + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A horvát riviérán, Porecban rendeztek korosztályos – U13, U15 és U17 – nemzetközi tollaslabda-versenyt október 5-7. között. A Tisza Tollas SE három versenyzővel érkezett a versenyre, akik az U13-as mezőnyben álltak rajthoz.

A verseny pénteken kezdődött, ahol a játékosok csoportokban mérkőzhettek meg egymással. Pápai Balázs a csoporton belüli győzelmei után a főtáblára került, ahol horvát, német és bolgár játékosokat legyőzve a döntőig menetelt és a második helyen fejezte be tornát. Pápai Violettának egy német játékossal az oldalán lány párosban sikerült a dobogó harmadik fokára felállnia. Violetta egyéniben is szépen szerepelt, két győzelemmel büszkélkedhetett, ám a csoportból a körbeverés következtében a német játékos jutott tovább. Pápai Bálint is szépen szerepelt, mivel megszorongatta a nála egy korosztállyal idősebb játékosokat, sőt még a csoporton belül egy győzelmet is aratott.

no images were found

Előző sztori

Jöhet az egyéni számlás nyugdíjrendszer

Következő sztori

Búcsú a búcsúsoktól – eltűnnek a vidámparkok? + FOTÓK