Sport

Tájfutás: SZVSE-sikerek az országos csapatbajnokságon

Tájfutás: SZVSE-sikerek az országos csapatbajnokságon

2012. október 24., szerda
Tájfutás: SZVSE-sikerek az országos csapatbajnokságon

Szombaton az Országos Csapatbajnokságot, vasárnap az országos Egyesület Váltó bajnokságot rendezték Kab-hegyen a veszprémi tájfutók.

A szombati ragyogó napsütésben szép szegedi sikerek születtek a csapatbajnokságon, ahol közel 800 induló vett részt. A zömében lapos terepen, a tiszta szálerdőkben, igen szoros eredmények születtek, ahol a felnőtt férfiak mezőnyében a szegedi kvartett a dobogó második fokára állhatott. Az utánpótlás kategóriákban a lányok szerepeltek jobban, hiszen az újonc és a serdülő kategóriában is a második helyet szerezték meg. Az SZVSE minden csapata pontszerző helyen végzett, ami bizonyítja az elvégzett munka minőségét. Vasárnap az egyesületi váltó következett, ami az utolsó bajnokság volt az idén. Itt az 5 fős váltóban egy-egy újonc, serdülő, ifi és felnőtt versenyző fut. A női kategóriában a szegediek két erős váltót indítottak, így sikerült megszerezni a harmadik és negyedik helyet is. A fiúk nem sokkal maradtak le a dobogóról, így ők is a kiváló 4. helyet szerezték meg. Összességében a SZVSE tájfutói a szakosztályok közötti versenyben a harmadik helyet szerezték meg a PVSK és a Budapesti Spartacus mögött.

Országos Csapatbajnokság, eredmények:

N 14

2. Szabó Dorina, Szokol Kamilla, Vajda Luca 6. Orosz Borbála, Pálfi Fanni, Riesing Hanna

N 16

2. Duró Barbara, Duró Krisztina, Gera Krisztina

N 18

8. Faragó Mária, Mátyus Rebeka, Zsíros Csenge

N 21

5. Szerencsi Ildikó, Szokol Mónika, Tóth Réka 7. Nagy Virág, Farkas Mariann, Zsigmond Tímea

F 14

5. Gyólai Péter, Jónás Ferenc, Rácz Zoltán

F 16

8. Masa Máté, Bíró Péter, Kruppai Gábor

F 18

5. Vajda Balázs, Krokavecz Simon, Rácz Sándor

F 21

2. Szabó Zsolt, Lévai Ferenc, Harkányi Zoltán, Roman Zbranek

Szeniorban: N 145

3. Gyöngyösi Jolán, Sallai Sára, Takács Ágnes

Egyesület Váltó OB:

Nők

3. Szokol Kamilla, Duró Krisztina, Gera Krisztina, Szokol Kamilla, Szerencsi Ildikó 4. Szabó Dorina, Vajda Luca, Zsíros Csenge, Duró Barbara, Tóth Réka

Férfi

4. Rácz Zoltán, Masa Máté, Rácz Sándor, Vajda Balázs, Roman Zbranek

Szenior

2. Gera Tibor, Szokol Lajos, Novai György, Lévai Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.