Sport

Szélesre tárja kapuit az SZTE hallgatói előtt a Napfényfürdő

Szélesre tárja kapuit az SZTE hallgatói előtt a Napfényfürdő

2012. október 2., kedd
Szélesre tárja kapuit az SZTE hallgatói előtt a Napfényfürdő

A Szegeden tanuló diákok kedvezményes, 5000 forintos áron juthatnak hozzá az 5 hónapra szóló, míg 9900 forintért a 9 hónapos bérlethez, mely a fürdő korlátlan használatára jogosítja fel őket a hétköznapokon.

Együttműködési keretmegállapodást írt alá október 1-jén a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged és a Szegedi Tudományegyetem. Ennek értelmében új típusú fürdőbérlet-konstrukcióval segíti az SZTE hallgatóinak egészségmegőrzését a Napfényfürdő Aquapolis Szeged.

Hülvely István

, a tulajdonos Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója arról tájékoztatta a sajtó képviselőit: a szegedi egyetemen felsőfokú tanulmányokat folytató diákok mostantól fogva kedvezményes, 5000 forintos áron juthatnak hozzá az 5 hónapra szóló, míg 9900 forintért a 9 hónapos bérlethez, mely a fürdő korlátlan használatára jogosítja fel őket a hétköznapokon. A szerződést

Szabó Mihály

, a Ligetfürdő Kft. ügyvezetője írta alá

Szabó Gáborral

, az SZTE rektorával. Az akadémikus úgy fogalmazott, reméli, hogy a most életbe lépett konstrukció rendszeressé teszi hallgatóik sportolását, ami által sikeresebbé válnak az élet más területein is.

Galambos Gábor

, az SZTE egyetemi sportjáért felelős rektori megbízott hozzátette, szándékaik szerint a jövőben a felsőoktatási intézményben dolgozók számára is sikerül a diákokéhoz hasonló, kedvező bérletrendszert kidolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.