Közélet

Sportnappal ünnepelt Dorozsma + FOTÓK

Sportnappal ünnepelt Dorozsma + FOTÓK

2012. október 7., vasárnap
Sportnappal ünnepelt Dorozsma + FOTÓK

Osztályok, családok és baráti társaságok számára hirdetett játékos sorversenyek, főzőverseny és természetesen focitorna is várta a dorozsmaiakat a Jerney Családi Sportnapon. A remek idő és a színes programok sora több száz környékbelit vonzott az iskola melletti sportpályához.

„Hosszú évek óta hagyomány, hogy ilyenkor ősszel a Jerney Családi Napra várjuk Dorozsma apraja-nagyját. Az iskolások játékos vetélkedőkkel teszik színessé ezt a szombatot, továbbá focimeccseket is rendeznek minden alkalommal” – mondta

Kosik Dénes

. A körzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, ezúttal is az iskola igazgatója,

Lázár Zoltán

szervezte meg a programok egy részét, az ügyességi vetélkedők mellett környezetvédelemmel kapcsolatos versenyek is várták a környékbelieket szombaton. Dorozsma másik Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője,

Mihálffy Béla

a közösségépítés fontosságára hívta fel a figyelmet, szerinte egyre többen vesznek részt a városrész ilyen típusú rendezvényein. „Érzik, hogy szeretettel hívjuk és várjuk őket, s egyre többen jönnek” – jegyezte meg. Mihálffy természetesen a focitornán szerepelt, amelyen az önkormányzat csapata, az igazgatók és szülők csaptak össze. Az égiek is a kegyükbe fogadták a kiskundorozsmaiakat, hiszen szikrázó napsütésben rendezték meg a hagyományos családi sportnapot. A szervezők remélik, jövőre még többen vesznek részt a városrész rendezvényén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.