Sport

Kézilabda: csaknem megvolt a KSZSE-bravúr Orosházán

Kézilabda: csaknem megvolt a KSZSE-bravúr Orosházán

2012. október 1., hétfő
Kézilabda: csaknem megvolt a KSZSE-bravúr Orosházán

Nagy küzdelem után érdemtelenül maradt Orosházán a két pont a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának vasárnapi mérkőzésén, az újonc KSZSE-Algyő közel volt a bravúrhoz.

Vasárnap Orosháza vendége volt az újonc KSZSE.

Mandl Gábor

együttese a népes hazai szurkolók általános meglepetésére végig uralta a mérkőzést, a félidőben öttel is vezettek Draxler Orsolyáék, de a győzelmet végül nem tudta megszerezni az egységesen és koncentráltan játszó szegedi csapat, melyet talán kicsit túl sok kiállítás is sújtott. A lányok nagy szívvel és jól is játszottak a bomba erős hazaiak ellen, így minden dicséretet megérdemelnek.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 3. forduló:

Orosházi NKC - Kézilabda Szeged SE-Algyő 22-21 (9-14)

Orosháza 350 néző. Vezette: Bocz, Wiedemann.

KSZSE:

ALMÁSI - Krivik 2, POCSAI 7, KORMÁNY 1, HOMOKI 2, FORGÓ 3, DRAXLER O. 3.

Csere:

Répás (kapus), Török, Volencsik, HÓDI 2, Debreczeni, Gombos, Tótváradi 1.

Edző:

Mandl Gábor.

Hétméteres:

3/1 ill. 3/2.

Kiállítás:

4 perc, ill. 12 perc. Mandl Gábor:

"Nagyot küzdöttünk, egységesek voltunk, jó úton járunk."

Junior mérkőzésen:

Orosházi NKC – Kézilabda SzegedSE 43-30 (21-15)

KSZSE:

Tóth – Speth 1, DEÁK 10, Sebők 2, SZÉCSI 10, Koltai 3, Giricz 1.

Csere:

Máté-Tóth (kapus), Sevaracz 1, Czesznak 1, Rácz, Farkas 1. Miklósné Kocsis Éva:

"A lőtt gólok számával elégedett vagyok, de nagyon sokat kaptunk. Még sajnos mindig sokat gondolkozunk lövések után, és ezt ellenfelünk jól használta ki. A beállós elleni védekezésben sem remekeltünk a mai napon."

Czesznak György:

"Sajnos fiatal csapatunknak nem kedvezett a sorsolás, a bajnokság elején kerültünk össze szinte minden erős csapattal. Így nem volt alkalma fokozatosan megízlelni az NB I/B junior világát. Ma is gyors, rutinos, jól felkészült, és jóval idősebb Orosházával találkoztunk. Az első félidőben sikerült jó teljesítménnyel szorossá tenni a meccset, de a 2. félidőre ismét elfogytunk talán kicsit fejben. Persze ennek is meglehet az előnye, remélhetően a kissé gyengébb csapatok ellen már bírni fogjuk a két félidőt. Természetesen ehhez a lányok akarata is kelleni fog."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.