Jó arcokat keres a SZEGEDma: Táborosi Márk

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Gépészetet tanul a Déri Miksa Iskolában a sándorfalvi Táborosi Márk. Mindennap ingázik a suli és otthona között, s bár nem unja a buszozást, szívesen költözne Szegedre. A nagy járműforgalom és a zsúfoltság kicsit zavarja, jobban szereti a nyugalmat, de a nyüzsgés is vonzza.

A járművek és a gépészet régóta érdekli Márkot, így egyértelmű volt számára, hogy melyik középiskolába jelentkezzen, de a nagy álma, hogy futballozzon. A megyei I. osztályú Sándorfalva SK-ban focizik Márk, jelenleg hetente egy-két alkalommal vannak meccseik. Reméli, bekerülhet az egyik szegedi csapatba, de még nem gondolkozott el azon, hogy melyikben játszana szívesen. Márkot érdekli, mi történik szülővárosában és az országban, így rendszeresen olvas híreket, és természetesen a sport és azon belül is a futballal kapcsolatos információkat is átnézi.

A suli és sport mellett viszonylag kevés szabadideje van, jó időben imád motorozni, s természetesen bulikba is jár barátaival. Van, amikor csak összeülnek a srácok egy hangulatos helyen, van, amikor házibulikat szerveznek, továbbá Szegedre is bejárnak, például a Sing Singbe.

Márkot érdekli, mi történik szülővárosában és az országban, így rendszeresen olvas híreket, természetesen a sport és azon belül a focival kapcsolatos információk.

Előző sztori

Szerdai programajánló: Quimby teátrum és zombik + VIDEÓK

Következő sztori

Iszik vagy vezet?