ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Tamás

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Tamás

2012. október 30., kedd
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Tamás

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Imádja a motorokat a tizenhét esztendős

Miklós Tamás

, aki jelenleg egy Piaggio Libertyvel furikázik, de természetesen egy komolyabb járgányra szeretne szert tenni. Portálunknak elmondta, nagy álma, hogy egy Kawasakit vehessen. A motorok iránti érdeklődése iskolaválasztását is befolyásolta, a tizenhét éves diák motorszerelőnek tanul a Csonka János Szakközépiskolában. A suli elvégzése után egyelőre nem tervezi, hogy továbbtanuljon, saját műhelyt akar nyitni szülővárosában, Sándorfalván. Naponta átlagosan két órát netezik, a zenehallgatáson és filmnézésen kívül szinte kizárólag a Facebookot használja. A helyi hírekről a város újságjából tájékozódik, úgy látja, a legfontosabb információkat ismerőseitől úgyis megtudja időben. Tamástól megtudtuk, több hangulatos beülős hely van Sándorfalván, de van, amikor Szegedre jön barátaival bulizni. Meg szoktak fordulni a Sing Singben, jó idő esetén pedig gyakran ültek ki a rakpartra a haverokkal. Ragaszkodik szülőhelyéhez, nem költözne be Szegedre, számára túl nagy a zsúfoltság, sokkal jobban érzi magát a pár kilométerre fekvő kisvárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.