Jó arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Tamás

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Imádja a motorokat a tizenhét esztendős Miklós Tamás, aki jelenleg egy Piaggio Libertyvel furikázik, de természetesen egy komolyabb járgányra szeretne szert tenni. Portálunknak elmondta, nagy álma, hogy egy Kawasakit vehessen. A motorok iránti érdeklődése iskolaválasztását is befolyásolta, a tizenhét éves diák motorszerelőnek tanul a Csonka János Szakközépiskolában. A suli elvégzése után egyelőre nem tervezi, hogy továbbtanuljon, saját műhelyt akar nyitni szülővárosában, Sándorfalván.

Naponta átlagosan két órát netezik, a zenehallgatáson és filmnézésen kívül szinte kizárólag a Facebookot használja. A helyi hírekről a város újságjából tájékozódik, úgy látja, a legfontosabb információkat ismerőseitől úgyis megtudja időben.

Tamástól megtudtuk, több hangulatos beülős hely van Sándorfalván, de van, amikor Szegedre jön barátaival bulizni. Meg szoktak fordulni a Sing Singben, jó idő esetén pedig gyakran ültek ki a rakpartra a haverokkal. Ragaszkodik szülőhelyéhez, nem költözne be Szegedre, számára túl nagy a zsúfoltság, sokkal jobban érzi magát a pár kilométerre fekvő kisvárosban.

Default thumbnail
Előző sztori

Varga: a kormány törekszik az IMF-megállapodásra

Következő sztori

Kézilabda: rövid volt a KSZSE kispadja

Legutóbbi hasonló cikkek