ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Frisnyicz György

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Frisnyicz György

2012. október 3., szerda
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Frisnyicz György

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Jelenleg informatikát tanul, de nem vonzza ez a pálya, inkább felszolgáló szeretne lenni a tizenhét esztendős

Frisnyicz György

. Az informatika túl nehéz számára, a programozást bonyolultnak tartja. A jövőre érettségiző diák úgy érzi, a felszolgáló szakma illik leginkább hozzá. Igaz nincs túl sok gyakorlata, de lakodalomban már segédkezett, és úgy gondolja, jól ért az emberekhez, szereti a pörgést, és ezzel a szakmával külföldön is találna munkát. A szegedi diák kétéves képzésen szeretne részt venni, majd Ausztriában dolgozna. Jelenleg angolt tanul, németből különórákra fog járni. Ausztriába sokat jár, nagyon szereti az országot, családtagjai is élnek ott, ezért vállalna legszívesebben munkát a sógoroknál. Hétvégente barátaival bulikba járnak, nincs kedvenc helye, mint elmondta, mindig közösen dönt a társaság, hogy melyik szórakozóhelyre menjenek. György sportol is, korábban kenuzott és thai boxra is járt, most a kondizást tervezi, hogy újrakezdi. Mint a fiatalok többsége, ő is sokat netezik, a Facebook az élete részévé vált, sokat cseveg a közösségi oldalon keresztül. Az internetet többnyire kikapcsolódásra használja, híreket csak ritkán olvas, úgy gondolja, hogy a fontosabb eseményekbe úgyis értesül az ember, például a közösségi oldalakon keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.