Hátország: a SZEOL-SZVSE-ifi újabb sikere

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bakai Péterék a megyei I. osztályú U19-es bajnokság hétvégi fordulójában a Nagymágocsot fektették két vállra. A felnőttek később nem vettek róluk példát…

A Nagymágocs gárdáját fogadta vasárnap a SZEOL-Szegedi VSE a megyei I. osztályú ifibajnokságban. A hazai csapat kapujából megint hiányzott Mészáros László, ezért a sokadik mérkőzésen volt kénytelen mezőnyjátékos a kapuba állni…

A 21. percben a látogatók szereztek vezetést. Egy védelmi kihagyást követően a kifutó Faragó N. (aki egyébként nem védett rosszul) felett a gólkirályjelölt Rácz Martin emelt a szegedi kapuba. A 39. percben jött a válasz: egy bal oldali gyors támadást a végig jól játszó Enyedi Á. erős,pontos lövéssel fejezett be, a hosszú sarokba talált. 1-1-gyel fordultak a felek.

Az 58. percben kiegyenlített mezőnyjáték után Szántó D. gyönyörű egyéni játékkal szinte mindenkit kicselezett a vendégvédők közül, a kapust is elfektette, és megszerezte a szegedi csapat második gólját A 72. percben dőlt el a találkozó: ekkor Zsilák T. szép csel után jobbösszekötőből 14 méterről bombázott a Mágocs kapujának bal oldalába; 3-1! A 89. percben érkezett a kegyelemdöfés: Szántó D. visszagurítását Bakai P. lőtte a betömörülő védők között a 16 méterről a kapuba (szinte már megszokott a Bakai-átlövésgól, ezúttal is sokat dolgozott a mezőnyben a szegediek futballistája, aki nagyon megérdemelte a találatot).

A mérkőzés összképe alapján a hazaiak a szünetben történt cseréknek köszönhetik győzelmüket a rendkívül fegyelmezett, taktikus Nagymágocs ellen. Nem véletlenül állnak a tabellán az élcsoportban a vendégek is. A megyei ifibajnokság tabelláját jelenleg a 24 pontos, százszázalékos címvédő Sándorfalva vezeti a 19 pontot gyűjtött Kistelek, illetve SZEOL-SZVSE előtt. A 16 pontos Nagymágocs jelenleg az ötödik.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 8. fordulójában:

SZEOL-Szegedi VSE – Nagymágocs SE 4-1 (1-1). Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Csöngető Endre (Kőhalmi Attila).
SZEOL-SZVSE: Faragó – Kertész G., Németh, Petrovics, Rádai, Judik, Bakai, Zsilák, Enyedi, Kis, Kiss. Cserék: Ibis Dursun, Szántó, Juhász-Vedres, Kardos, Törköly, Pink. Edző: Hágelmann Endre.
Nagymágocs: Hogyor – Deák, Simondán, Harmati, Tóth, Farkas, Plenter, Harsányi, Varga, Erdélyi, Rácz. Cserék: Danka, Czene, Karai. Vezetőedző: Verasztó István.
Gólszerzők: Enyedi Á. (39′), Szántó D. (58′), Zsilák T. (72′), Bakai P. (89′), illetve Rácz M. (21′)
Kiállítva: Deák A. (86′)
Jók: Bakai P., Enyedi Á., Törköly T., Szántó D.,Németh R., illetve Hogyor B., Plentner F., Rácz M.

Előző sztori

Hátország: meggyűlt a SZEOL baja a békéscsabaiakkal + FOTÓK

Következő sztori

Csökkent a késés a záhonyi és a szegedi vonalon