Bulvár

Halálos baleset történt Makón

Halálos baleset történt Makón

2012. október 14., vasárnap
Halálos baleset történt Makón

Villanyoszlopnak ütközött egy Audi a makói Szent Anna utcában október 14-én az éjszakai órákban. A jármű utasa, egy 37 éves makói nő a kórházba szállítást követően elhunyt.

A helyszíni szemle jelenlegi adatai szerint az Audi a Szent Anna utcában haladt. Elhagyta a Kölcsey utcai kereszteződést, majd a sofőr eddig tisztázatlan okok miatt elveszítette az uralmát a jármű felett, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben az autó utasa, egy 37 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás közben elhunyt. A férfi - aki könnyebben sérült - a helyszíni vizsgálatok alapján ittas volt, a gépkocsi érvényes műszakival nem rendelkezett. A Makói Rendőrkapitányság halált okozó ittas járművezetés bűntette megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.