Bulvár

Gyertyagyújtással emlékeznek az elgázolt rendőrre

Gyertyagyújtással emlékeznek az elgázolt rendőrre

2012. október 22., hétfő
Gyertyagyújtással emlékeznek az elgázolt rendőrre

Gyertyagyújtás és megemlékezés lesz Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagyra a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrősének épülete előtt október 24-én 19 órától.

Emiatt déltől nem szabad megállni a Kossuth Lajos sugárút Párizsi körút és Török utca közötti szakaszán. Az érintett útszakaszt 18.45-től várhatóan 19.45-ig a rendőrség lezárja, a forgalmat rendőrök elterelik. A korlátozás nem érinti a villamosközlekedést és a Kossuth Lajos sugárút Vadász utca-Párizsi körút közötti szakaszán közlekedőket. A temetés biztosítása érdekében október 25-én 12 órától várhatóan 15.30-ig a forgalom elől lezárja a rendőrség a Fonógyári út Bajai út és Dorozsmai út közötti szakaszát. A korlátozás nem érinti a tömegközlekedési eszközöket. A rendőrség ezúton is köszöni a közlekedők megértését és türelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.