Bulvár

Utazás: Legyen a Gyulai Várfürdő vendége!

Utazás: Legyen a Gyulai Várfürdő vendége!

2012. szeptember 28., péntek
Utazás: Legyen a Gyulai Várfürdő vendége!

Gyula az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa és Békés megye turisztikai központja. A város Uniós támogatású fejlesztési terve azt célozta meg, hogy Gyula városa neves fürdő- és fesztiválvárosként váljon méginkább ismertté Magyarországon és világszerte. A város legfőbb turisztikai vonzereje a nemzetközi hírű Várfürdő.

A Várfürdő az Alföld egyik legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője, mely 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő minősítést nyerte el. Az Almássy kastély 8,5 hektár területű ősparkjában található. Területén gyógy- és élménymedencék, gyermek-víziparadicsom, pezsgő- és hullámmedencék, valamint óriás- és kamikázecsúszdák találhatók. Itt található még a 25 méteres tanuszoda, valamint az 50 méteres versenyuszoda, melyek télen is használhatóak. Újdonság a wellnessközpont, mely a gyógyfürdő zárása után is látogatható, és ahol 10 vízi élményelemen kívül szaunafülkék és gőzkabin is szolgálja az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen feltételeket. A Várfürdő vize alkáli-hidrogénkarbonátos-kloridos gyógyvíz. A magas ásványi anyag tartalma miatt barnás árnyalata van. A gyógyvíz 1958. szeptember 17-én jutott először felszínre, hat mélyfúrású kútból nyerik, melyek közül a legmélyebb 2500 méter. A fürdő 72 fokos vizét az egészségügyi miniszter 1969-ben gyógyvízzé, 1971-ben a fürdőt gyógyfürdővé és 1985-ben a gyógyfürdő környékét gyógyhellyé nyilvánította. A víz mozgásszervi megbetegedésekre, balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre, helyi idegbántalmakra és gyulladásos betegségekre alkalmazható kiváló hatással. Forrás:

Jázmin Panzió

Jázmin Panzió Gyula

A Jázmin Panzió Gyula szívében, csendes, barátságos helyen található, a belvárostól 500, a fürdő nyári bejáratától mindössze 80 méterre. Rendkívül szolid árai és kiváló fekvése miatt a Gyulára látogatók kedvelt szálláshelye.

Szolgáltatások:

reggeliző, szintenként egy-egy jól felszerelt teakonyha étkezőhelyiséggel, füvesített, virágos udvar kerti garnitúrával, parkoló a telek előtt

Ellátás:

helyben kontinentális reggeli, illetve választható menüvacsora a panziótól 800 méterre található hangulatos vendéglőben

Elhelyezés:

felújított kétszintes ház, 2 ágyas, esetenként pótágyazható, Tv-vel felszerelt szobáiban (melyekhez saját fürdőszoba kapcsolódik) illetve 4 személyes családi apartmanokban (nappali + hálószoba, fürdőszoba/WC, Tv)

2012. évi ajánlatok

Részvételi díjak

Ft/fő reggelivel

09.14-12.21.

5 nap/4 éj "Csobbanó Csomag"

11.690.-

6 nap/5 éj "Csobbanó Csomag"

14.990.-

8 nap/7 éj "Csobbanó Csomag"

19.990.-

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

A "Csobbanó Csomagok" a szállás és reggeli díján felül egész napos belépőket tartalmaznak a gyulai Várfürdőbe. Az 5 nap / 4 éjszakás „Csobbanó Csomag” 1 napra szóló, a 6 nap / 5 éjszakás „Csobbanó Csomag” 2 napra szóló, a 8 nap / 7 éjszakás „Csobbanó Csomag” pedig 3 napra szóló Várfürdő belépőt tartalmaz!

Érdeklődni:

C&T Hungary Utazási Iroda

6720 Szeged Dugonics tér 12. Tel/fax: 62/481-562 mobil: 06/20 48 00 556 www.congresstravel.hu Engedély szám: U-000045

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.