Közélet

Megnyitott az Auchan Fehér-tó + FOTÓK

Megnyitott az Auchan Fehér-tó + FOTÓK

2012. szeptember 13., csütörtök
Megnyitott az Auchan Fehér-tó + FOTÓK

Tizenötödik áruházát nyitotta meg Szegeden az Auchan Magyarország Kft. Az áruház a korábbinál szélesebb áruválasztékkal, hetente új akciókkal és hosszabb nyitva tartással várja a vásárlókat. Hétfőn újraindul régi-új szolgáltatásuk, az ingyenes buszjárat is.

Az Auchan Fehér-tó a harmadik olyan áruház, amely korábban Coraként működött. A napfény városában régóta tervezték, hogy áruházat nyitnak, s szeptember 13-ától kívül-belül korszerűbb, a korábbinál szélesebb áruválaszték várja a vevőket. „A változások lényege, hogy a vevők kényelmesebben és gyorsabban tudnak vásárolni. Szélesebb folyosókat alakítottunk ki az áruházban, s bizonyos alapvető termékekért sem kell az áruház végébe elmenniük a vásárlóknak, közelebb helyeztük azokat” – tudatta portálunkkal

Pál Balázs

. Az Auchan szegedi áruházának igazgatója leszögezte, törekedtek arra, hogy megtartsák azokat a termékeket, melyeket a vásárlók megszoktak és megszerettek, amin felül az Auchan teljes választéka is megtalálható. „Megújult a pékség és a cukrászat, kibővült az Auchan receptúrájával, a zöldség-gyümölcs részleg is szélesebb választékkal várja a vevőket. Ez utóbbi részlegen önkiszolgáló mérlegeket is találhatunk, ezzel is gyorsítjuk a vásárlást” – sorolta a további változásokat. Negyven fajta friss húskészítmény közül válogathatnak a vevők a hentespultban, 200 különféle pékáru, több mint ezerötszázféle tejtermék, kibővített vegyi-, illatszerosztály és műszaki részleg található az áruházban, valamint mostantól az Auchan saját márkás termékei is megvásárolhatók.

Pál Balázstól megtudtuk, a korábbinál nagyobb vásárlószámra számítanak, ehhez igazodva modern pénztársort üzemeltek be. A nyitva tartás is változik, reggel hét órakor nyitnak, és este kilencig várják a vásárlókat, míg pénteken és szombaton este tízig. Hétfőn reggel újraindul az ingyenes buszjárat is az áruházhoz, ami a korábbinál hosszabb útvonalon közlekedik. A Corától országosan mintegy 2700 munkatársat vett át az Auchan, közülük több mint 330 főt foglalkoztatnak Szegeden. Az Auchan-csoport 1996 óta van jelen hazánkban, első áruházukat két évvel később nyitották Budaörsön, s az elmúlt másfél évtizedben 12 áruházat nyitottak. A Cora felvásárlásával 8000-re nőtt alkalmazottaik és 19-re bővült az áruházaik száma. A szegedi áruház 1999. novemberében nyílt meg, 11300 négyzetméternyi eladótérrel, 1400 parkolóhellyel, és 331 munkatárssal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.