Kedden Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 18-án, kedden, délután 17 órakor immár második alkalommal invitálja a mozogni vágyókat egy kör futásra az újszegedi ligetbe a magyarkupa-győztes Tisza-parti csapat.

A “Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!” kocogódélutánt ismét az újszegedi ligetben rendezik, a Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél lesz a találkozó, és a résztvevők egy kört futnak a ligetben. (A névbeli változás nem véletlen, a csapat névadó szponzora az A-Híd Zrt.) Vincze Balázs együttese teljes kerettel vesz részt az eseményen, és próbálja meg népszerűsíteni a testmozgást. Az biztos, hogy sok-sok szegedi sportoló is feltűnik a futáson, az elmúlt évben is többen csatlakoztak a Beton remek kezdeményezéséhez, a Szedeák kosarasai, a szegedi női kosarasok, a női labdarúgók, Kanyó Dénes vezetésével búvárúszók, s még nagyon sokan mások is részt vettek a tavaly december 1-i eseményen. A pólócsapat mindenkit nagy szeretettel vár az eseményre, a játékosok bíznak abban, hogy sikerül megdönteni a tavalyi 600-as részvételi csúcsot. A Biacsi ikrek, a paralimpiai bronzérmes Ilona, a negyedik Bernadett, az olimpikon súlyemelő Nagy Péter, Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, vagy épp a Titán TC ifjú atlétái is jelezték részvételi szándékukat. A Szegedi Vízipóló Suli teljes létszámmal szerepel a futáson.

Toborzó!
A klub utánpótlásbázisa, a Szegedi Vízipóló Suli toborzót hirdet a 2000–2002-ben született úszni tudó fiúk számára. Mindennap 17 és 18 óra között az újszegedi sportuszoda medencéjénél Varga Péter és Oravecz Gábor edzők várják a fiatalokat, akik kedvet éreznek a sportág iránt.

A csapathoz kapcsolódó hír még a névváltozáson kívül, hogy szeptember 17-én, hétfőn áll edzésbe az A-Híd Szeged VE háromszoros olimpiai bajnok játékosa, Molnár Tamás is, így a keddi futáson már ő is ott lesz a csapattal, melynek kerete az ő hazatérésével válik teljessé.

Vincze Balázs együttese szeptember 26-án, szerdán 17 órától vívja első Bajnokok Ligája csoportmeccsét, hazai környezetben, a nyitott újszegedi sportuszodában, ahol a német Spandau együttesét fogadják.

Default thumbnail
Előző sztori

Felszentelték az újjáépült dorozsmai kálváriát

Default thumbnail
Következő sztori

Béketelepi családi nap

Legutóbbi hasonló cikkek