Sport

Kedden Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!

Kedden Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!

2012. szeptember 16., vasárnap
Kedden Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!

Szeptember 18-án, kedden, délután 17 órakor immár második alkalommal invitálja a mozogni vágyókat egy kör futásra az újszegedi ligetbe a magyarkupa-győztes Tisza-parti csapat.

A "Fuss egy kört az A-Híd Szegeddel!" kocogódélutánt ismét az újszegedi ligetben rendezik, a Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél lesz a találkozó, és a résztvevők egy kört futnak a ligetben. (A névbeli változás nem véletlen, a csapat névadó szponzora az A-Híd Zrt.) Vincze Balázs együttese teljes kerettel vesz részt az eseményen, és próbálja meg népszerűsíteni a testmozgást. Az biztos, hogy sok-sok szegedi sportoló is feltűnik a futáson, az elmúlt évben is többen csatlakoztak a Beton remek kezdeményezéséhez, a Szedeák kosarasai, a szegedi női kosarasok, a női labdarúgók,

Kanyó Dénes

vezetésével búvárúszók, s még nagyon sokan mások is részt vettek a tavaly december 1-i eseményen. A pólócsapat mindenkit nagy szeretettel vár az eseményre, a játékosok bíznak abban, hogy sikerül megdönteni a tavalyi 600-as részvételi csúcsot. A

Biacsi

ikrek, a paralimpiai bronzérmes

Ilona

, a negyedik

Bernadett

, az olimpikon súlyemelő

Nagy Péter

, Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, vagy épp a Titán TC ifjú atlétái is jelezték részvételi szándékukat. A Szegedi Vízipóló Suli teljes létszámmal szerepel a futáson.

Toborzó! A klub utánpótlásbázisa, a Szegedi Vízipóló Suli toborzót hirdet a 2000–2002-ben született úszni tudó fiúk számára. Mindennap 17 és 18 óra között az újszegedi sportuszoda medencéjénél Varga Péter és Oravecz Gábor edzők várják a fiatalokat, akik kedvet éreznek a sportág iránt.

A csapathoz kapcsolódó hír még a névváltozáson kívül, hogy szeptember 17-én, hétfőn áll edzésbe az A-Híd Szeged VE háromszoros olimpiai bajnok játékosa, Molnár Tamás is, így a keddi futáson már ő is ott lesz a csapattal, melynek kerete az ő hazatérésével válik teljessé. Vincze Balázs együttese szeptember 26-án, szerdán 17 órától vívja első Bajnokok Ligája csoportmeccsét, hazai környezetben, a nyitott újszegedi sportuszodában, ahol a német Spandau együttesét fogadják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.