Fiatal színészjelölteket keresnek a Kulturális Híd projekthez

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében megvalósuló „Virtuális Színház – Kulturális Híd” című program keretében a Csiky Gergely Állami Magyar Színház és az Inno-Motive Nonprofit Kft. fiatal színészjelölteket keres.


A komplex tehetségfejlesztő programot is magában foglaló, innovatív, “Virtuális Színház” projekthez színjátszáshoz kedvet érző fiatalok jelentkezését várják. A program részletes tájékoztatója és videója megtekinthető a projekt honlapján, vagy Facebook-oldalán.

A jelentkezés előfeltételei:
• 12-35 év közötti Csongrád megyében élő fiatal
• előadó-művészet terén (próza, ének, tánc) szerzett fellépési tapasztalat
• alapszintű angol nyelvismeret és énektudás
• jó mozgáskészség, ritmusérzék
• terhelhetőség, improvizációs készség
• számítógép gyakorlati használatának alapvető ismerete (internet)
• heti 4 óra szabadidő (2010. október 1. – 2013. június 30.)

A programra kizárólag online lehet jelentkezni a www.e-theatrum.eu oldalon keresztül, a jelentkezési lap kitöltésével. A részvétel ingyenes, a jelentkezéshez mellékelni kell 1 db fényképet, motivációs levelet, önéletrajzot. A jelentkezés végső határideje, 2012. szeptember 9., vasárnap 17.00.

A HURO 1001/162/1.2.2. projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával, a Magyar-Román Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul meg. Jelen sajtócikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Default thumbnail
Előző sztori

Több helyen 10 fokkal hidegebb a reggel, mint a csütörtöki

Következő sztori

Kézilabda: eggyel kevesebb légiós a Pickben

Legutóbbi hasonló cikkek