Közélet

Vásár és Piac Kft.: Dinnyeverseny és Hungarikum Fesztivál + FOTÓK

Vásár és Piac Kft.: Dinnyeverseny és Hungarikum Fesztivál + FOTÓK

2012. augusztus 7., kedd
Vásár és Piac Kft.: Dinnyeverseny és Hungarikum Fesztivál + FOTÓK

Ismét új kezdeményezésekkel rukkolt elő a Szegedi Vásár és Piac Kft.: idén első alkalommal kóstolókkal várják a Hungarikum Fesztivál látogatóit, emellett dinnyeversenyt hirdetnek a Mars téren.

Augusztus 9. és 12. között immáron ötödik alkalommal kerül sor a népszerű Hungarikum Fesztiválra Szegeden, a város szívében. A rendezvényen első alkalommal vesz részt a Szegedi Vásár és Piac Kft. – tájékoztatott az önkormányzati cég ügyvezetője. „Ebből az alkalomból hirdettük meg a Mars téri kereskedők között a Legfinomabb dinnye versenyét. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárlók helyben ismerkedhessenek meg dinnyekereskedőkkel, a helyszínen ízlelhessék meg és dönthessék el, hogy a piacon hol vásárolható a legfinomabb dinnye. Ezért helyeztünk ki több szavazódobozt, hogy a friss élmény után minél hamarabb szavazatra biztassuk a kedves vásárlóinkat” – árulta el

Erdei Péter

. Az igazgató hozzáfűzte, a piacon kapható árubőséget a fesztivál alkalmával is be szeretnék mutatni, ezért folyamatos kóstolókkal várják az új és régi vásárlóikat a Széchenyi téren, ahol a kereskedők által felajánlott és bemutatni kívánt termékekkel ismertetik meg a kilátogatókat. Mindenkit szeretettel várnak standjukon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.