Labdarúgás: sikeres mórahalmi kupafőpróba

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mórahalom felkészülési találkozón ismét hengerelt, ezúttal a megye első osztályú Röszkét verte hat góllal az NB III-as bajnokság újonc alakulata. Szőkéék vasárnap már kupameccset játszanak.

Tóth Ákos tanítványai főpróbán hangoltak a vasárnapi kupameccsre, hiszen a homokháti alakulat 17 órakor a Bács megyei első osztályú Kunszállás ellen lép pályára a magyar kupa főtáblájának első körében. Kissé döcögős első félidőt követően Kothenczék érvényesítgették a papírformát, és sima, hatgólos győzelmet szereztek.

Előkészületi mérkőzésen:

Mórahalom – Röszke 6-1 (2-1)
Mórahalom: Czirják – Mészáros, Gyimesi, Udvari, Gahwagi, Vojnic-Zelic, Kothencz, Tóth A., Domonkos, Podonyi, Szőke. Cserék: Nagy Z., Szűcs, Lázár, Dürgő, Barta. Vezetőedző: Tóth Ákos.
Röszke: Szabó G. – Mácsai, Tóth I., Bálint, Cindel, Fülöp, Tanács, Lőrinc, Takács Cs., Szabó Á., Nagy-Torma. Cserék: Kovács L., Fodor. Vezetőedző: Molnár Tibor.
Gólszerzők: Szőke, Nagy Z., Kothencz, Domonkos 3, ill. Nagy-Torma.

Tóth Ákos: Az első félidőben tompán, kissé alulmotiváltan játszottunk, de úgy érzem, ez annak tudható be, hogy már nagyon várják a srácok a tétmérkőzést.

Molnár Tibor: A felkészülést, a gyakorlást jól szolgálta a meccs, az új emberek beépülésén dolgozunk, remélhetőleg a bajnoki rajtra már összeáll a csapat.

Előző sztori

Karácsonyi ajándék lesz a Vásárhelyi Pál utca + FOTÓK

Következő sztori

Huszonöt tonna búza érkezett a magyarok kenyeréhez