ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Durda János

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Durda János

2012. augusztus 11., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Durda János

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Szegeden egy barátját látogatta meg a martfűi

Durda János

, akivel a Széchenyi téri szökőkútnál találkoztunk. Másodjára jár a napfény városában, s nagyon tetszik neki a belváros, lenyűgözik az épületek. Élelmiszer és vegyi áru eladóként végzett most nyáron, s az érettségi megszerzése után Szegeden szeretne tanulni. A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karára fog jelentkezni, reméli, hogy felvételt nyer. Határozott elképzelése van, közalkalmazottként szeretne majd dogozni, például élelmiszerellenőrző állomáson. János szerint a versenyszféránál kiszámíthatóbb a közszféra. Mint elmondta, ha például egy gyárban végzi ezt a feladatot, akkor nem lenne előrelépési lehetősége, úgy gondolja, a közszférában nagyobb a mozgástér e tekintetben. Martfűn a Termál SPA mellett teaházba, kisebb klubokba jár barátaival, s ha tehetik Szolnokra is elmennek. Készülnek az Örökzöld Tisza Fesztiválra is, János már nagyon várja az augusztus közepén kezdődő programsorozatot, ahol fellép többek között Presser, a Csík zenekar, Lajkó Félix is. Moziba is gyakran jár barátaival, 3D-s filmet is nézett, a Harry Potter utolsó részét nézte meg, de a vígjátékokat, akció- és kalandfilmeket is szereti. Míg korosztálya jellemzően a Facebook-on lóg órákat, János leginkább csetelésre használja, például találkozók időpontját pontosítja barátaival. A közösségi oldal nem tetszik neki, szerinte sokan olyan képeket és egyéb tartalmakat töltenek fel, melyek nem tartoznak a nagyvilágra, és az is visszatetsző számára, amikor másokat szidalmaznak az idővonalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.