Csőtörés a Hősök kapujánál (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csőtörés történt a Boldogasszony sugárút és az Aradi vértanúk tere találkozásánál. A vízszolgáltatás fél hét után helyreállt a környéken, forgalomkorlátozásra azonban számítani kell.

Csőtörés miatt víz árasztottal el a Boldogasszony sugárutat hétfő délután. Valószínűleg egy fővezeték repedhetett meg valahol a Hősök kapujának környékén, főleg az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar felőli oldalt árasztotta el a víz. A Szegedi Vízmű Zrt. két autóval szivattyúzik a helyszínen, a forgalmat lezárták az árvízi emlékmű irányába. A környéken lakók vízellátása akadozik, egyelőre nem tudni, mikorra sikerül elhárítani a problémát.

“Eltört egy nagy átmérőjű, 300-as vízvezeték az Aradi vértanúk terén. a Vízmű emberei a helyszínen megkezdték a hiba feltárását. A környéken átmenetileg szünetel a vízszolgáltatás, a szolgáltató szakemberei igyekeznek minél előbb felderíteni a hiba pontos helyét, és helyreállítani a vízszolgáltatást” – olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében.

Helyreállt a vízszolgáltatás

A meghibásodás körzetében fél hét körül sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. A Vízmű szakemberei az éjszaka folyamán folytatják a meghibásodás helyének a feltárását – tájékoztatott a vízmű.

A Tisza Lajos körút egy szakaszon egyelőre le van még zárva, de a trolik tudnak közlekedni a Klinikák felé. A javítás ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani.

no images were found

Előző sztori

Október elsejével állna fel az Országos Népegészségügyi Intézet

Következő sztori

Kilós árát is fel kell tüntetni a tojásoknak