Bulvár

Potyautasokat fogtak Nagylakon

Potyautasokat fogtak Nagylakon

2012. július 25., szerda
Potyautasokat fogtak Nagylakon

Közös, összehangolt munka eredményeképpen kamionban megbújt személyeket fogtak meg a rendőrök a Nagylaki Határátkelőhelyen.

Mint általában, kedd hajnalban is hosszú sor gyűrűzött a Nagylaki Közúti Határátkelőhely belépő oldali tehergépjármű termináljánál. Az ellenőrzés szigorú, valamennyi kamion átvizsgálásra került minden szempontból. Így történt ez hajnali 4 órakor is, amikor a jármű alvázának tüzetes átvizsgálása során színes foltokra lettek figyelmesek a román–magyar határrendészek. Mikor közelebbről, aláfeküdve a kamionnak megvizsgálták a gyanús helyet, a pótkerék helyénél felkapaszkodva, illetve az alváztartó szerkezetbe elbújva 3 személyt fedtek fel. Vizsgálatuk során kiderült, hogy a három személyből kettő algériai, egy pedig tunéziai állampolgár, akik Romániából, a temesvári menekülttáborból szöktek meg, hogy Nyugat-Európában szerencsét próbáljanak. A három tiltott határsértést elkövető személy ügyét idegenrendészeti eljárás keretében vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.