Kultúra

Palya Bea koncertjével indul a szegedi Muzsikáló Udvar

Palya Bea koncertjével indul a szegedi Muzsikáló Udvar

2012. július 24., kedd
Palya Bea koncertjével indul a szegedi Muzsikáló Udvar

Palya Bea és triója ad koncertet szerda este fél kilenckor a városháza udvarán. A Magyar Kultúra Nagykövetének is megválasztott, nemzetközileg elismert énekesnő fellépésével nyílik meg a Muzsikáló Udvar 2012-es programsorozata.

A makói származású énekesnő,

Palya Bea

koncertjével nyitja meg a Muzsikáló Udvar rendezvénysorozatot szerda este fél kilenckor. Ezeregy szefárd éjszaka című lemezét akusztikus hangszerek kíséretében mutatja be a szegedi közönségnek, a fellépésre ez alkalommal

Bolya Mátyás

és

Dés András

is elkíséri. Palya Bea után július 30-án, fél kilenctől operaslágerekkel folytatódik a rendezvénysorozat

Toronykői Attila

rendezésében. A fellépők –

Bódi Marianna, Miksch Adrienn, Rácz Rita, Balczó Péter, Cseh Antal

és

Cser Krisztián

– élőben szólaltatják meg az operairodalom legismertebb, közkedvelt áriáit.

Szirtes Edina Mókus

és

Zséda

közös koncerttel örvendezteti meg a szegedi közönséget július 31-én. Szerelmesezős című estjükön Zséda élő kamarazenekari kísérettel lép fel, valamint duettet is énekelnek. Előadásukat a Fool Moon vokálegyüttes fellépése követi augusztus másodikán, akik „Kettesben jó” című előadásukkal készülnek. Éneküket a Viktória Kamarakórus kíséri majd. A rendezvényt a vihar sem moshatja el, rossz idő esetén az IH Rendezvényközpont fogadja be az előadásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.