Nyolcezer ajánlószelvényt kapott a Fidesz hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mintegy nyolcezer ajánlószelvényt kapott Almási István, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje, ez a szükséges mennyiség több mint tízszerese – jelentette be Hegedűs Zoltán, a Fidesz helyi alelnöke hétfőn az alföldi városban az ajánlószelvények leadása előtt tartott sajtótájékoztatón.

A hódmezővásárhelyiek kiemelkedő támogatása bizonyítja, hogy a Fidesz-KDNP megbízható, tapasztalt, jól ismert jelöltet állított a polgármesteri posztra, aki tisztességes, becsületes munkával tudja szolgálni a közösséget – mondta az önkormányzati képviselő. Úgy fogalmazott: a tizennyolc esztendeje önkormányzati képviselőként, tizenkét éve pedig alpolgármesterként dolgozó Almási István személye biztosíték arra, hogy Hódmezővásárhely továbbra is dinamikusan fejlődő város legyen.

Hódmezővásárhelyen szeptember 2-án azért tartanak időközi választást, mert a várost 2002 óta irányító Lázár János június 2-tól a Miniszterelnökséget vezeti államtitkárként, és ez a tisztség a jogszabályok értelmében összeférhetetlen a polgármesterséggel. Az MSZP önkormányzati képviselőjét, Kis Andreát, a Jobbik Kovács Sándor vállalkozót indítja az időközi választáson, az LMP nem állít jelöltet.

Előző sztori

Mirabel ihlette alkotások a Reökben + FOTÓK

Következő sztori

Thealter Blog – hetedik nap + FOTÓK